Αρχική Πρόταση Αυτό το καλοκαίρι… ζήσε το δικό σου #ColumbiaBeach story

Αυτό το καλοκαίρι… ζήσε το δικό σου #ColumbiaBeach story

Δεν το λες και απλό beachόμπαρο το Columbia Beach γιατί πολύ απλά… δεν έχει τίποτα «απλό» στο Columbia Beach…

 

Όχι πως είναι περίπλοκο. Μάλλον… πολυσύνθετο. Αν είσαι ένας από τους χιλιάδες του επισκέπτες δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά περισσότερα, ξέρεις εσύ.

Και αν δεν είσαι, να γίνεις. Αμέσως. Γιατί εδώ και τρία χρόνια…

Καλοκαίρι στην Κύπρο = Columbia Beach

Columbia Beach 1


Το Columbia Beach είναι ένας περίτεχνος προορισμός φτιαγμένος για μεγάλα πνεύματα και μεγάλα πράγματα, ακόμη και στην πιο ταπεινή του γωνίτσα. Στην άνετη ξαπλώστρα για παράδειγμα, όπου η άμμος συναντά το εξωτικό μπλε της θάλασσας του Αγίου Αθανάσιου και στον αέρα μυρίζεσαι ένα μαγευτικό μιξ από μεσογειακό άλας, μεθυστικό ναργιλέ και premium κοκτέιλ. Εδώ, αράζεις σαν Χόλυγουντ σταρ με όλη την πολυτέλεια που θα μπορούσες να ζητήσεις, γύρω σου. Ή… κυκλοφορείς σαν αλητάκος κουνώντας το κεφάλι στο ρυθμό του νέου καλοκαιρινού σετ που έχει κεντήσει ο κορυφαίος resident DJ… και ακονίζεις το φλερτ game σου, όπου βρεις ευκαιρία. Στο Columbia Beach όλοι χωράνε και όλοι την βρίσκουν.

Columbia Beach 3

Αυτό το «κάτι για όλους» vibe που αντλεί τόσο άκοπα και αβίαστα το Columbia Beach, πολλοί το έχουν δοκιμάσει αλλά πολύ λίγοι το έχουν πετύχει. Ιδιαίτερα με τη φυσική joie de vivre ενέργεια που έχει δημιουργήσει το (αναμφισβήτητα πλέον) νούμερο ένα χοτσποτ του καλοκαιριού. Υπάρχουν ατελείωτοι τρόποι με τους οποίους διατηρεί αυτή την ενέργεια, αλλά όλα καταλήγουν ουσιαστικά σε ένα πράγμα: Tην αποδοχή της διαφοράς. Βασικό χαρακτηριστικό και της ίδιας της πόλης της Λεμεσού. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι βρε παιδί μου. Κάποιοι από εμάς θέλουμε φρέσκο σούσι δίπλα στην πισίνα. Άλλοι θέλουν κλασικό φρέντο στην αιώρα. Το καλοκαίρι είναι εποχή ελευθερίας. Γούστο σου και καπέλο σου (φτάνει να βάλεις και λίγο αντηλιακό πού και πού).

Event για όλους και όλοι για event

Columbia Beach 4
Δεν χρειάζεται να δεις το μενού ή να εξερευνήσεις τους διάφορους (πολύ ιδιαίτερους) χώρους του Columbia Beach για να καταλάβεις πως πρόκειται για ένα αληθινά καλοφτιαγμένο ‘something for everyone’ κόνσεπτ, με τη δυνατότητα να προσφέρει πάμπολλα διαφορετικά #summerstories.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λογκάρεις στο facebook, να επισκεφθείς τη σελίδα του, να κλικάρεις τα «events» και να δεις τι παίζει αυτές τις μέρες. Γιατί σήμερα μπορεί να παίζει VIP pool πάρτι με σαμπάνιες και μονόκερους και αύριο R&B oldschoolιές με DJ μάχες. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς να περιμένει από μια εβεντάρα του Columbia Beach, αλλά σίγουρα η αδρεναλίνη και η διάθεση θα ανεβεί στα ύψη, γρήγορα και δυνατά.

Columbia Beach 5

Αν το παίξεις σωστά, πολύ πιθανόν η μέρα σου να αρχίσει με κλασάτο business lunch και να καταλήξει σε ανεβαστικό trance χορό με φίλους καθώς δύει ο ήλιος. Ή να πας απλά βαριεστημένα στη ρουτίνα του γραφείου το πρωί και να ακολουθήσει βράδυ υπερπαραγωγή με live μπάντες να σε φτιάχνουν με όποιο είδος μουσικής μπορείς να σκεφτείς. Να βρεθείς  μια μέρα στη δεκαετία των 90s ενώ την επομένη να βρεθείς σε φάση «Ιμπίζα και δεν είμαι καλά». Ή μάλλον στο Columbia Beach είμαι καλά. Πολύ καλά.

Μάθε περισσότερα για τις ανερχόμενες καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο: facebook.com/ColumbiaBeachLimassol

Columbia Beach 6