Αρχική Τελευταία Νέα Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για υπόθεση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού (Δείτε Φωτογραφίες)

Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για υπόθεση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού (Δείτε Φωτογραφίες)

Προσοχή για αποφυγή παρόμοιων περιστατικών συστήνει η Αστυνομία

 

Φωτογραφίες υπόπτου άντρα, ο οποίος αναζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού ύψους 4,500 ευρώ περίπου, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων του και στον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, την Τετάρτη, 24 Αυγούστου, 2022, ο αναζητούμενος ύποπτος, μετέβη σε κατάστημα στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου ζήτησε από υπάλληλο να του ανταλλάξει χρηματικό ποσό ύψους κοντά στα 5,500 δολάρια, με αντίστοιχο ποσό σε ΕΥΡΩ.

Ο υπάλληλος καταμέτρησε τα χρήματα σε δολάρια που ο ύποπτος του έδωσε και έδωσε στον ύποπτο αντίστοιχο χρηματικό σε ΕΥΡΩ. Ο ύποπτος ωστόσο, ενώ τα δύο χρηματικά ποσά βρίσκονταν στον πάγκο του ταμείου, κατάφερε να ξεγελάσει τον υπάλληλο του καταστήματος και χωρίς να γίνει αντιληπτός, αντικατέστησε τη δέσμη 5,500 δολαρίων που αρχικά είχε δώσει στον υπάλληλο, με άλλη δέσμη που αποτελείτο από χαρτονομίσματα του ενός δολαρίου και δύο χαρτονομίσματα του ΕΥΡΩ. Κρατώντας την δέσμη 5,500 δολαρίων, ο ύποπτος αποκόμισε κέρδος ύψους 4,500 ευρώ περίπου.

Ο ύποπτος είχε νωρίτερα μεταβεί στο ίδιο κατάστημα, όπου είχε ανταλλάξει δολάρια με ΕΥΡΩ, για το ποσό ύψους 300 ευρώ.

 

Προηγούμενο άρθροΓρίπη της ντομάτας: Ο μεταδοτικός ιός που απειλεί τα παιδιά – Τα συμπτώματα
Επόμενο άρθροΛεμεσός: Παρήγγειλε 5 αυτοκίνητα αξίας 35.000 ευρώ από το ιντερνετ και… ακόμα τα περιμένει