Αρχική Πρόταση Αγαπάς τη πίτσα; Αγαπάς και τις Τρίτες!

Αγαπάς τη πίτσα; Αγαπάς και τις Τρίτες!

Διπλή απόλαυση η Τρίτη στα PizzaExpress

Η πίτσα δεν είναι απλά μια επιλογή για φαγητό. Είναι πάθος. Για πολλούς, είναι σχεδόν εμμονή. Και τι να μην αγαπήσεις δηλαδή; Ένα αληθινό ιταλικό αριστούργημα που παντρεύει τα πιο φρέσκα υλικά με την τραγανή ζύμη και το λαχταριστό λιωμένο τυρί. Ακούγεται τόσο απλό, αλλά στην Ιταλία, η πίτσα είναι σχεδόν θρησκεία με διάφορες πόλεις να δίνουν μάχες για να αποδείξουν τον πιο αυθεντικά ιταλικό και επομένως «σωστό» τρόπο προετοιμασίας και ψησίματος για τη δημιουργία της πραγματικής στρογγυλής θεάς.

Τι είναι καλύτερο από μια καλοφτιαγμένη πίτσα; Δύο καλοφτιαγμένες πίτσες!

pizzaexpressnew 2

Τα εστιατόρια PizzaExpress έχουν καθιερώσει πλέον τις Τρίτες ως ημέρες αφιερωμένες αποκλειστικά στους pizza lovers. Τα «Pizza Tuesdays» έρχονται να ανατρέψουν για τα καλά, μια μέρα που κάποτε περνούσε απαρατήρητη, αφού ακολουθεί τη μισητή Δευτέρα και έρχεται πριν την βαριεστική μεσοβδόμαδη Τετάρτη.

Τρίτη και καλύτερη λοιπόν, αφού σε αυτή τη μέρα μπορείς να απολαύσεις δύο φανταστικές Classic πίτσες, από τα χέρια των έμπειρων πιτσαδόρων της πασίγνωστης αλυσίδας, στην τιμή των μόλις €15. Μια μέρα που γίνεται εύκολα θεσμός για κάθε άτομο, αφού αφήνεις πίσω σου την ανιαρή αγγαρεία της μαγειρικής, παίρνεις σύντροφο, φίλο ή και παρέα ολόκληρη, και επισκέπτεσαι τα PizzaExpress στη Λεμεσό και Πάφο, για μια πολύ προσιτή έξοδο που θα γεμίσει ευχάριστα τις μπαταρίες (και το στομάχι) δίνοντάς σου τη δύναμη και την ενέργεια να συνεχίσεις τη ρουτίνα της βδομάδας, χωρίς να σκέφτεσαι με ενοχές, την τσέπη σου. Αν και πάλι προτιμάς να τρως τις πίτσες σου χαλαρά και άνετα στο σπίτι, η προσφορά ισχύει και για take away, γι’ αυτό πάρε θέση μάχης στον καναπέ και απόλαυσέ τις ελεύθερα.

Στη λίστα των Classics θα βρείτε τη νέα νηστίσιμη Nicoise με τόνο, αντσούγιες, κάπαρη, ελιές, σκορδέλαιο, σάλτσα ντομάτας, νηστίσιμο τυρί, ρόκα και μαϊντανό, καθώς και την Giardiniera με αγκινάρες, μανιτάρια, κόκκινη πιπεριά, ντοματίνια, πράσο, σκορδέλαιο και βάση από ντομάτα και πέστο. Στα 13 Classics του μενού, είναι και η δική μας η Cipriota με χαλούμι, χωριάτικο λουκάνικο, μοτσαρέλα και μαύρες ελιές καθώς και η νέα και υπέροχη Carbonara, με βάση μπεσαμέλ, παντσέτα, μοτσαρέλα, τυρί γκράνα παντάνο, σκόρδο, αυγό και μαϊντανό.

Απόλαυση που έγινε παράδοση

pizzaexpressnew 3

Η Columbia Restaurants προκάλεσε μεγάλη αίσθηση όταν ξεκίνησε την πορεία της, πριν 20 ολόκληρα χρόνια, με το αποκλειστικό franchise της PizzaExpress. Οι παραδοσιακές αυτές πιτσαρίες, έγιναν γρήγορα σημεία αναφοράς, όχι μόνο για τους λάτρεις της πίτσας αλλά και για όσους αγαπούν γενικότερα την αληθινή ιταλική κουζίνα. Με πληθώρα επιλογές σε είδη ζύμης, που ανοίγονται εντυπωσιακά στο χέρι, και πλούσιο μενού με πιάτα φτιαγμένα από φρέσκα, αγνά ιταλικά συστατικά, προσφέρει ζυμαρικά, σαλάτες και σπιτικά επιδόρπια, με την ίδια αγάπη που φτιάχνει τις πίτσες της, ελκύοντας και ικανοποιώντας κάθε απαίτηση των young at heart φανατικών της.

Σε ένα χαλαρό, μινιμάλ περιβάλλον με άψογη εξυπηρέτηση, πάμπολλες επιλογές για νηστίσιμα γεύματα, ανάλαφρα health-conscious πιάτα, κλασικά ιταλικά σπεσιαλιτέ, ειδικό μενού για παιδιά και βέβαια τις καλύτερες πίτσες στην Κύπρο, ο επισκέπτης χαλαρώνει απόλυτα και παραδίνεται χωρίς δεύτερη σκέψη, στη μοναδική εμπειρία που του προσφέρουν πάντα με συνέπεια, τα PizzaExpress.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου το www.pizzaexpress.com.cy όπου μπορείς να δεις τα μενού και να κάνεις και εύκολη online κράτηση, ή κάλεσε το PizzaExpress στη Λεμεσό στο 25318709 ή στην Πάφο, στο 26923034.

Άντε και καλές Τρίτες να ‘χουμε!

pizzaexpressnew 4