Αρχική Τελευταία Νέα Άγριος καυγάς μετά από τροχαίο

Άγριος καυγάς μετά από τροχαίο

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό, που θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες, συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην Πάφο. Ένας νεαρός επιτέθηκε με σμίλα στο κεφάλι του συζύγου μιας γυναίκας, με την οποία είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 8:40 το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο νεαρός προσέκρουσε σε ένα προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα, στη λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο. Μετά το ατύχημα, ο νεαρός επιχείρησε να φύγει από τη σκηνή πριν την άφιξη της Αστυνομίας, γεγονός που οδήγησε τη γυναίκα να καλέσει τον σύζυγό της.

Ο σύζυγος της γυναίκας, μαζί με την αδελφή του, έφτασαν στο σημείο και προσπάθησαν να αποτρέψουν τον νεαρό από το να διαφύγει. Τότε, ο νεαρός πήρε μια σμίλα από το όχημά του και χτύπησε τον άνδρα στο κεφάλι.

Η Αστυνομία έσπευσε στον τόπο του συμβάντος για να διεξαγάγει έρευνα, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Εκεί, οι ιατροί διαπίστωσαν ότι είχε θλαστικό τραύμα στη δεξιά πλευρά του μετώπου του, το οποίο ράφτηκε, και μετά του έδωσαν εξιτήριο.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 22χρονο, ο οποίος αποδείχθηκε ότι είναι αιτητής ασύλου από τη Συρία, και αυτός βρίσκεται υπό κράτηση.