Αρχική Τελευταία Νέα ΑΚΕΛ Λεμεσού: Δυσαρέσκεια προς Νουρή για παύση του Κοινοτάρχη Φοινιού

ΑΚΕΛ Λεμεσού: Δυσαρέσκεια προς Νουρή για παύση του Κοινοτάρχη Φοινιού

Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λεμεσού εκφράζει τη δυσαρέσκεια της για την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Νίκου Νουρή, να προχωρήσει σε παύση από τα καθήκοντα του, τον Κοινοτάρχη της Κοινότητας Φοινιού, κ. Φυλακτή Ηρακλέους.

Πρόκειται για αυταρχική απόφαση που στερείται κάθε νομικής ή άλλης  βάσιμης αιτίας με καθαρά κομματικά κίνητρα, αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕ Λεμεσού συμπληρώνοντας πως ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Φοινιού, κ. Φυλακτής Ηρακλέους, χαίρει λαϊκής εκτίμησης, με πολυσήμαντο έργο και προσφορά.  «Δεν εμπλέκεται, ούτε σε ποινικά αδικήματα, ούτε σε οποιαδήποτε απάτη ή υπέρβαση εξουσίας».

Ο Υπουργός Εσωτερικών οφείλει ως αρμόδιος Υπουργός να μεσολαβήσει για την επίλυση των προβλημάτων, να τερματίσει τις κομματικές επεμβάσεις και να φέρει την ηρεμία στο Κοινοτικό Συμβούλιο, τονίζεται ενώ το ΑΚΕΛ καλεί  άμεσα τον Υπουργό Εσωτερικών να κάνει δεύτερες σκέψεις και να ενεργήσει ως καταλύτης για την επίλυση των προβλημάτων, που την κύρια ευθύνη έχει η κομματική παράταξη του ΔΗΣΥ και οι άνθρωποι του που όταν θίγονται τα συμφέροντα τους ενεργούν υπόγεια και με υπόσκαψη.