Αρχική Τελευταία Νέα Αλλάζει και πάλι ο καιρός – Δείτε τι μας επιφυλάσσει το υπόλοιπο...

Αλλάζει και πάλι ο καιρός – Δείτε τι μας επιφυλάσσει το υπόλοιπο της εβδομάδας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, με την θερμοκρασία να ανεβαίνει στο τέλος του Σαββατοκύριακου.  

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να πέσουν χιόνια.Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 βαθμούς στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα παράλια. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να πέσουν χιόνια.

Το Σαββατοκυρίακο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή και το Σάββατο ενώ την Κυριακή αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο.