Αρχική Τελευταία Νέα Αλλάζει ο καιρός τις επόμενες μέρες – Διήμερο βροχών και πτώσης της...

Αλλάζει ο καιρός τις επόμενες μέρες – Διήμερο βροχών και πτώσης της θερμοκρασίας

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, ενώ µετά το µεσηµέρι νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Στην ατµόσφαιρα αναµένεται να παρατηρείται αρχικά αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι, 4 µποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα νότια παράλια το απόγευµα, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 24 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Τρίτη, αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, αρχικά κυρίως στα παράλια και στην συνέχεια κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να σηµειωθούν αρχικά µεµονωµένες βροχές, ενώ µετά το µεσηµέρι, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει περαιτέρω µικρή άνοδο.

Προηγούμενο άρθροΈρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης στον Ύψωνα και στην Πάφο
Επόμενο άρθροΒρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου – Εκρήξεις από καταστροφές παλιών πυρομαχικών