Αρχική Τελευταία Νέα Αλλάζει χώρο η συναυλία για την Βασίλισσα Ελισάβετ στη Λεμεσό μετά τις αντιδράσεις

Αλλάζει χώρο η συναυλία για την Βασίλισσα Ελισάβετ στη Λεμεσό μετά τις αντιδράσεις

Για  «εχθρική ανταπόκριση» από μειοψηφία ατόμων κάνουν λόγο οι Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, σε σχέση με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τους εορτασμούς με αφορμή τα 70χρονα της  Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στο θρόνο, εκφράζοντας λύπη και για την αποχώρηση συνεργατών και φιλανθρωπικών οργανώσεων. Η προγραμματισμένη για τις 2 Ιουνίου συναυλία μετακινείται, από το αρχαίο Κούριο, στο Happy Valley.

Σε ανακοίνωση τους, οι ΒΒ αναφέρουν πως «λυπηθήκαμε από την εχθρική ανταπόκριση, από μια πολύ μικρή μειοψηφία, προς τη φιλανθρωπική μας συναυλία που είχε προγραμματιστεί για τις 2 Ιουνίου, η οποία προοριζόταν για να γιορτάσουμε το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας, μαζί με φίλους και να συγκεντρώσουμε χρήματα για μερικούς πολύ αξιόλογους σκοπούς».

Η απόσυρση συνεργατών και φιλανθρωπικών οργανώσεων από την εκδήλωση, προστίθεται, ήταν εξίσου λυπηρή, «αλλά σεβόμαστε τις αποφάσεις τους και ελπίζουμε να μπορέσουμε να συνεργαστούμε ξανά μαζί τους στο μέλλον».

Οι Βρετανικές Βάσεις τονίζουν ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε το παρελθόν, αλλά είναι σημαντικότερο να κοιτάμε το μέλλον, υπογραμμίζοντας πως, σήμερα, η σχέση μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Κύπρου, «είναι σχέση φιλίας και στενής συνεργασίας, η οποία εκτείνεται σε ένα ευρύ δίκτυο δεσμών ασφάλειας, προσωπικών, επιχειρηματικών, διοικητικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών τομέων».

Στην ανακοίνωση τους, οι Βάσεις ανακοινώνουν ότι η εκδήλωση μεταφέρεται στο χώρο του Happy Valley, κοντά στην Επισκοπή και διαβεβαιώνουν ότι θα διοργανώσουν μια «πραγματικά φανταστική εκδήλωση» όπου όλα τα έσοδα θα δοθούν σε «εξαιρετικά αξιόλογες φιλανθρωπικές οργανώσεις».

Τέλος, αναφέρουν πώς τα εισιτήρια εξακολουθούν να πωλούνται στο tickethour.com , ενώ οποιοσδήποτε έχει προμηθευτεί εισιτήριο και δεν επιθυμεί να παρευρεθεί, θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.