Αρχική Τελευταία Νέα Altamira Real Estate: 200 επιλεγμένα αγροτεμάχια σε τιμές ευκαιρίας

Altamira Real Estate: 200 επιλεγμένα αγροτεμάχια σε τιμές ευκαιρίας

Τα καλύτερα αγροτεμάχια κάθε επαρχίας διατίθενται προς πώληση  σε επιφυλασσόμενες τιμές που αρχίζουν από €3.000

Τα διακόσια καλύτερα αγροτικά τεμάχια έχει εντοπίσει και διαθέτει προς πώληση η ομάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate σε σημαντικά μειωμένες τιμές, σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, στο πλαίσιο ειδικής εκστρατείας.

Τα εν λόγω τεμάχια προορίζονται για γεωργική χρήση ή και για ανάπτυξη μεμονωμένης κατοικίας και έχουν επιλεγεί βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων όπως η εγγύτητα τους με περιοχές που γνωρίζουν σημαντική ανάπτυξη. Επιπλέον, τα επιλεγμένα ακίνητα θεωρούνται ιδιαίτερα προνομιακά καθώς διαθέτουν μία σειρά από φυσικά χαρακτηριστικά που τα καθιστά ακόμη πιο ελκυστικά, όπως η δυνατότητα πρόσβασης από δημόσιο δρόμο, η ομαλή μορφολογία εδάφους και το μέγεθός τους.  

Μέσα από την αξιοποίησή τους στους τομείς της γεωργίας, κτηνοτροφίας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της οικοδομικής βιομηχανίας, τα ακίνητα δύνανται να προσφέρουν άμεσες και υψηλές αποδόσεις, ενώ, την ίδια ώρα, οι δυνητικοί αγοραστές μπορούν να επωφεληθούν από χρηματοδοτικά προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι τιμές των τεμαχίων, τα οποία διατίθενται μέσα από την ιστοσελίδα της Εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, αρχίζουν από μόλις €3.000 και φθάνουν μέχρι τις €180.000.

Συγκεκριμένα, τα περισσότερα ακίνητα εντοπίζονται στην επαρχία Λευκωσίας, σε τιμές που κυμαίνονται από €4.000 μέχρι €180.000. Την ίδια ώρα, ιδιαίτερα ελκυστικές ευκαιρίες εντοπίζονται στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου, όπου πωλούνται συνολικά 75 ακίνητα από €5.000 μέχρι €98.000. Περισσότερα από 50 τεμάχια διατίθενται στην επαρχία Πάφου σε τιμές που ξεκινούν από €3.000 και φθάνουν μέχρι τις €105.000, ενώ στην επαρχία Λεμεσού πωλούνται πέραν των 40 ακινήτων με τις τιμές να αρχίζουν από €3.000 και να φθάνουν τις €167.000.

Επισημαίνεται πως οι τιμές των ακινήτων που διατίθενται στο πλαίσιο της εκστρατείας είναι επιφυλασσόμενες, γεγονός που σημαίνει ότι μόνο προσφορές ίσες ή πάνω από την αναγραφόμενη τιμή θα γίνονται αποδεκτές. Προσφορές χαμηλότερες από την αναγραφόμενη τιμή δεν θα γίνονται αποδεκτές. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη κατηγορία ακινήτων δεν υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους ηλεκτρονικά στο [email protected] το αργότερο μέχρι τις 10:00 κάθε Τρίτη πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν, επίσης, να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης της Altamira Real Estate στο 8000 8200.

Τα ακίνητα της εκστρατείας είναι διαθέσιμα στον ακόλουθο σύνδεσμο.