Αρχική Τελευταία Νέα Άμεση βοήθεια αστυνομικών σε ζεύγος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Άμεση βοήθεια αστυνομικών σε ζεύγος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Με συνοδεία μελών της Αστυνομίας, ζεύγος μετέβη το συντομότερο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όταν η σύζυγος και συνοδηγός έχριζε άμεσης ιατρικής βοήθειας.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11.50 χθες βράδυ, όταν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ) του Αρχηγείου Αστυνομίας βρίσκονταν περιπολία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την έξοδο Τσερίου και τους πλησίασε όχημα στο οποία επέβαινε το ζεύγος μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Όπως αναφέρεται, ο 39χρονος οδηγός είπε στους αστυνομικούς πως η 37χρονη σύζυγος του και συνοδηγός του οχήματος, δεν αισθανόταν καλά και ζήτησε τη βοήθεια τους για να μεταφερθεί το συντομότερο στο Νοσοκομείο.

Τα μέλη της Αστυνομίας, ενήργησαν άμεσα και συνόδευσαν με ασφάλεια το αυτοκίνητο του ζεύγους στο Νοσοκομείο, όπου τους ανέμενε ιατρικό προσωπικό.Τα παιδιά παρέμειναν υπό την επίβλεψη των μελών της Αστυνομίας μέχρι την άφιξη συγγενικού τους προσώπου για να τα παραλάβει.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο σύζυγος ευχαρίστησε τα μέλη της Αστυνομίας για τις άμεσες ενέργειες και τη βοήθειά τους να φθάσουν έγκαιρα και με ασφάλεια στο Νοσοκομείο.      

Πηγή: ΚΥΠΕ