Αρχική Φούρπος Άντε και τους υποβιβάσουν κ&a

Άντε και τους υποβιβάσουν κ&a

Εθύμωσεν ο κύριος Πρόεδρος της ΚΟΠ και εζήτησε από τον τουρίστα αρχιδιαιτητή που συνοδεύεται από τον άνθρωπο του ΚΟΤ, να υποβιβάσει σε πιο κάτω κατηγορία τους Αναστασίου και Πέτρου.

Έ, τζιε τι έγινε δηλαδή; 

Όταν ένας βοηθός σηκώνει το σημαιάκι του για offside μετά από εκτέλεση πλαγίου κι΄όταν ένας διαιτητής που είναι μπροστά και βλέπει την φάση το σφυρίζει, τότε δεν τους υποβιβάζεις έτσι απλά.

Απλά θα έπρεπε να τους πάρεις τις σφυρίχτρες, τις σημαιούλες κλπ και να τους τιμωρήσεις μάλιστα και μέσω της δικαστικής έτσι που να μην έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο από τώρα και στο εξής.

Κάτι όπως έκαναν σε Μπλάτερ και Πλατινί.

Τωρά να τους υποβιβάσεις αυτούς τους δυο μόνο, άδικο και γιατί; Γιατί όχι πρώτον και καλύτερον τον Μασιά, τον Σκαπούλη, τον Νικολαίδη και όλους τους άλλους της διαιτησίας & Σια Λτδ;

Αλήθεια πως είναι δυνατόν ο παρατηρητής του αγώνα στην Λάρνακα, να του επιτρέπεται ακόμη η είσοδος στα γήπεδα; Μα πως ξεχάσαμε ποιός είναι και τι έκανε όταν ήταν διαιτητής;

Είναι όλα αλληλένδετα μεταξύ τους σε μια σειρά που οδηγεί σε κυριολεκτικά εγκληματικές πράξεις. Ο Πέτρου δεν είναι ο μοναδικός βοηθός που σε αγώνα φέτος της ΑΕΛ, έδειχνε φοβισμένος.

Δεν είναι ανάγκη να αναφέρω ονόματα αλλά παρά μόνο θα πρέπει να διερωτηθούμε τι είναι αυτό που τους κάνει να φοβούνται να δώσουν ακόμη κι΄ένα καθαρό πλάγιο υπερ της Λεμεσιανής ομάδας.

Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο. Και δεν πάει άλλο. Και επιτέλους ίσως έφτασε η ώρα η πολιτεία να κάνει αυτό που πρέπει. Να προστατεύσει δηλαδή τα συμφέροντα των πολιτών της.

Ο χώρος του Κυπριακού ποδοσφαίρου χρειάζεται εκκαθάριση.

ο φούρπΟς…