Αρχική ΤΕΠΑΚ Στο ΤΕΠΑΚ το Συνέδριο με τίτ&lamb

Στο ΤΕΠΑΚ το Συνέδριο με τίτ&lamb

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ενθάρρυνση και προώθηση της ακαδημαϊκής δραστηριότητας στα γνωστικά πεδία της Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής καθώς και η διάχυση των αποτελεσμάτων της σύγχρονης επιστημονικής έρευνας στην κυπριακή κοινωνία.

Ιδιαίτερη βαρύτητα αναμένεται να έχει η ομιλία που θα εκφωνήσει ο Δρ. Κώστας Μαυρίδης Costas Mavrides, Ευρωβουλευτής και μέλος του S&D και της Επιτροπής Οικονομικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμα τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ενιαία Τραπεζική Ένωση.

Της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου προΐστανται οι ακαδημαϊκοί: Δρ. Παναγιώτης Ανδρέου (Επίκουρος Καθηγητής Χρηματοοικονομικών – ΤΠΚ) και ο Δρ. Παναγιώτης Θεοδοσίου Panayiotis Theodossiou (Καθηγητής Χρηματοοικονομικών – ΤΠΚ).

Το συνέδριο στηρίζουν η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, το UCLan Cyprus ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού καθώς και η ομάδα S&D του Ευρωκοινοβουλίου.

Πληροφορίες: www.mfsociety.org Panayiotis Andreou [email protected]

Προηγούμενο άρθροΚίνδυνος για δεύτερο σοβαρό κάταγμα λίγο μετά το πρώτο λόγω οστεοπόρωσης
Επόμενο άρθροΜια αναδρομική έκθεση με τίτλο «Φαρκώνια στο Κολόσσι» άνοιξε χθες στο ιστορικό μνημείο του Κάστρου στο Κολόσσι