Αρχική Τελευταία Νέα Ανακοινώθηκαν και έρχονται επισήμως οι ιδιόκτητες εστίες του ΤΕΠΑΚ στο Βερεγγάρεια!

Ανακοινώθηκαν και έρχονται επισήμως οι ιδιόκτητες εστίες του ΤΕΠΑΚ στο Βερεγγάρεια!

Το ανακοίνωσε το γραφείο του Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ, Παναγιώτη Ζαφείρη μέσω Facebook.

 

Το ΤΕΠΑΚ έλαβε έγκριση του συμπληρωματικού προϋπολογισμού του, που κατά κύριο λόγο αφορά την ανέγερση των ιδιόκτητων φοιτητικών εστιών.

Οι ιδιόκτητες εστίες του ΤΕΠΑΚ αφορούν 500 κλίνες και θα δημιουργηθούν στο Βερεγγάρεια.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο Νίκος Χριστοδουλίδης – Nikos Christodoulides και τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου για τη γρήγορη και θετική έγκριση του αιτήματος μας για συμπληρωματικό Προϋπολογισμού για το Πανεπιστήμιο μας που κατά κύριο λόγο αφορά την ανέγερση των ιδιόκτητων φοιτητικών εστιών μας.

Τα μηνύματα είναι θετικά και για την άμεση έγκριση του και από τη βουλή των αντιπροσώπων και ευχαριστούμε τα μέλη της βουλής από όλες τις πολιτικές ομάδες που στηρίζουν το αίτημα μας.
Προχωρούμε άμεσα (εντός των επόμενων βδομάδων) με την κατακύρωση και έναρξη του μεγαλύτερου έργου ανάπτυξης του Πανεπιστημίου μας. Την ανέγερση των ιδιόκτητων μας φοιτητικών εστιών (500 κλίνες) στο Βερεγγάρεια.
Θερμές ευχαριστίες στο πρόεδρο του συμβουλίου Christos Homatas, στον εκτελών χρέη ΔΔΟ Vassilis Protopapas και όσους άλλους δουλέψαμε μαζί όλοι μεθοδικά για να πετύχουμε αυτό το στόχο για το καλό των φοιτητών και φοιτητριών μας.»

Προηγούμενο άρθροCity of Dreams: Άνοιξε 24 διαφορετικές κατηγορίες εργασίας και προσλαμβάνει άμεσα στη Λεμεσό!
Επόμενο άρθροΛεμεσός:Εκκωφαντική έκρηξη βόμβας σε οικία επιχειρηματία