Αρχική BusinessNews Ανάμεσα στα πιο family-friendly ξενοδοχεία της Ευρώπης το Parklane!

Ανάμεσα στα πιο family-friendly ξενοδοχεία της Ευρώπης το Parklane!

Στα πιο family-friendly ξενοδοχεία της Ευρώπης συγκαταλέγει το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol η γνωστή Βρετανική ιστοσελίδα The Independent.

Σε δημοσίευμά της, υπό τον τίτλο «Τα πιο φιλικά για την οικογένεια ξενοδοχεία της Ευρώπης το 2023», η Independent προτείνει στους αναγνώστες της τα best family-friendly hotels στην Ευρώπη, χωρίζοντάς τα σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες.

Η βρετανική ιστοσελίδα επιλέγει το Parklane, Resort & Spa ως το ξενοδοχείο με τους καλύτερους εξωτερικούς χώρους, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στη θέση της κεντρικής φωτογραφίας του δημοσιεύματος προτιμήθηκε φωτογραφία υπερπολυτελούς βίλας του εμβληματικού θερέτρου. Η Independent, τοποθετεί το Parklane, Resort & Spa ανάμεσα σε διεθνούς εμβέλειας resorts όπως το Four Seasons στη Γαλλία, το Valle dll’ Erica και το Le Dune στη Σαρδηνία, το Sani Beach στην Ελλάδα και το Country Kids στη Νότια Γαλλία.

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «με την εντυπωσιακή θέα της οροσειράς του Τροόδους, σε 25 στρέμματα περιποιημένων κήπων και 300 μέτρα αμμώδους παραλίας, καθώς και με πάρα πολλά άλλα που διασκεδάζουν την οικογένεια, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγεις από το resort. Την ίδια ώρα, η πλούσια σε ιστορία πόλη της Λεμεσού είναι μόλις 15 λεπτά μακριά».

Η ιστοσελίδα αναφέρεται εκτενώς στο 3,000 τετραγωνικών μέτρων Park Kidz Club, με τις αμέτρητες κατασκευές και παιχνίδια για παιδιά από 3 μέχρι και 12 ετών, πισίνες και νεροτσουλήθρες, γήπεδα ποδοσφαίρου και τένις. Χαρακτηρίζει μάλιστα το Parklane, Resort & Spa «ιδανικό για νεαρούς αθλητές» κάνοντας αναφορά στην ποδοσφαιρική ακαδημία που εδρεύει στο υπερπολυτελές resort, υπό την επίβλεψη πρώην αστέρων της αγγλικής Premier League όπως οι Rio Ferdinand και Bobby Zamora.

«Ενώ τα παιδιά καίνε θερμίδες, οι γονείς μπορούν να αναζωογονούνται στο 3,000 τετραγωνικών μέτρων Kalloni Spa, που περιλαμβάνει πέντε πισίνες θαλασσινού νερού για θαλασσοθεραπεία ή να κατευθυνθούν στην -μόνο για ενήλικες- πισίνα», σημειώνει η γνωστή ιστοσελίδα.

Καταλήγοντας, η Independent εκθειάζει τα εστιατόρια του ξενοδοχείου, καθώς και τα πολυτελή, σύγχρονα και ευρύχωρα δωμάτια και βίλες του Parklane, Resort & Spa τα οποία είναι σχεδιασμένα από τους Harrods Interiors.