Αρχική Τελευταία Νέα Αναστέλλει προεκλογικές εκδηλώσεις η Αννίτα-Δίπλα στις οικογένειες

Αναστέλλει προεκλογικές εκδηλώσεις η Αννίτα-Δίπλα στις οικογένειες

Tη βαθιά της θλίψη για το θάνατο της Αναστασίας και του Κυπριανού στα Τέμπη εκφράζει μέσω ανάρτησης της η Πρόεδρος της Βουλής και υποψήφια για την Προεδρία του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ανακοινώνοντας παράλληλα την αναστολή των επαρχιακών εκδηλώσεων που είχε προγραμματίσει για την προεκλογική της, μέχρι την ημέρα της κηδείας των δύο παιδιών.

Συγκεκριμένα, η κυρία Δημητρίου αναφέρει τα εξής: «Ανείπωτη τραγωδία. Βουβός πόνος και θλίψη. Η Ελλάδα θρηνεί δεκάδες νέες ψυχές. Η Κύπρος θρηνεί τον Κυπριανό και την Αναστασία της. Δικά μας παιδιά. Νέα παιδιά γεμάτα όνειρα. Τι να πείς σε αυτούς τους γονείς για να συμπαρασταθείς. Μόνο η σιωπή αρμόζει στις στιγμές από εδώ και πέρα».

«Αναστέλλω όλες τις επαρχιακές εκδηλώσεις που είχαμε προγραμματίσει για την προεκλογική περίοδο για τις Προεδρικές εκλογές του Δημοκρατικού Συναγερμού μέχρι και την ημέρα της κηδείας τους. Αιωνία ας είναι η μνήμη τους. Κουράγιο στις οικογένειες και τους οικείους τους. Θα είμαι προσωπικά δίπλα τους», υπογραμμίζει η κα. Δημητρίου.