Αρχική Πρόσωπα Η Αννίτα Δημητρίου συνάντησε τους νεαρούς Κύπριους που βράβευσε η NASA γιατί...

Η Αννίτα Δημητρίου συνάντησε τους νεαρούς Κύπριους που βράβευσε η NASA γιατί χαρτογράφησαν τους σεισμούς στο φεγγάρι!

Το επίτευγμα τους ήταν η χαρτογράφηση της σεισμικής δραστηριότητας στο Φεγγάρι!

 

Η ομάδα νεαρών ταλέντων BruteForce, που διακρίθηκε ως μία από τις δέκα νικήτριες ομάδες στον διεθνή διαγωνισμό NASA Space Apps Challenge 2022, καλέστηκε από την Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Το επίτευγμα τους ήταν η χαρτογράφηση της σεισμικής δραστηριότητας στο Φεγγάρι με τη βοήθεια ειδικά τοποθετημένων οργάνων.

Η κα Δημητρίου, μέσω μιας ανάρτησης στο Ίνσταγκραμ, εξέφρασε τα συγχαρητήριά της προς τους Παναγιώτη Θεοδώρου, Κωνσταντίνο Αριστοδήμου και Γιώργο Ευαγγέλου.

Αναγνώρισε τη σημασία της τεχνογνωσίας, του οράματος για καινοτομία και της σκληρής δουλειάς τους, τονίζοντας ότι με αυτά τα εφόδια κατάφεραν να διακριθούν σε παγκόσμιο επίπεδο ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψήφιους από όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά, έγραψε:

«Υποδεχθήκαμε τους Παναγιώτη Θεοδώρου, Κωνσταντίνο Αριστοδήμου και Γιωργο Ευαγγέλου από την ομάδα #BruteForce που αναδείχθηκε μια από τις δέκα νικήτριες ομάδες του διεθνούς διαγωνισμού #NASA Space Apps Challenge 2022, χαρτογραφώντας με ειδικά εγκατεστημένα όργανα τη σεισμική δραστηριότητα στο #Φεγγάρι.

Με πολύτιμη εργαλειοθήκη τους την τεχνογνωσία, το όραμα για καινοτομία, αλλά και τη σκληρή δουλειά, οι νέοι μας παρουσίασαν την ιδέα τους που κατάφερε να αποσπάσει παγκόσμια διάκριση ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψηφίους από όλο τον κόσμο.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας που αποτελούν πρότυπο και αναδεικνύουν την ομαδικότητα, τη συλλογικότητα και το πνεύμα συνεργασίας. Πρωτοβουλίες σαν αυτές μας κάνουν περήφανους και περήφανες για τους νέους και τις νέες μας, που διαπρέπουν και μας γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον. Ελάχιστο χρέος μας να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια παρουσίας της νεολαίας στη δημόσια σφαίρα που τιμά την Κύπρο και τους ανθρώπους της.»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Annita Demetriou (@annita.cy)