Αρχική BusinessNews Άνοιξε και αγκαλιάστηκε από το κοινό το νέο PAUL στη Μαρίνα Λεμεσού

Άνοιξε και αγκαλιάστηκε από το κοινό το νέο PAUL στη Μαρίνα Λεμεσού

Άνοιξε τις πόρτες του και αγκαλιάστηκε από το κοινό η φημισμένη γαλλική αλυσίδα PAUL Boulangerie-Patisserie-Restaurant-Café στη Μαρίνα Λεμεσού.

Από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του νέου καταστήματος καταγράφηκε μαζική προσέλευση πελατών, οι οποίοι έσπευσαν να απολαύσουν το νέο στέκι.

Το νέο κατάστημα PAUL ξεχωρίζει όχι μόνο για τη χαρακτηριστική γαλλική φινέτσα και κουζίνα του, αλλά και για τη διαρρύθμισή του σε δύο ξεχωριστούς χώρους: PAUL Patisserie & Espresso Bar και PAUL Café & Restaurant.

Το τμήμα Patisserie & Espresso Bar λειτουργεί με σύστημα αυτοεξυπηρέτησης (self service). Οι επισκέπτες μπορούν να παραγγείλουν από το takeaway bar της φημισμένης, πλούσιας βιτρίνας των PAUL και να απολαύσουν τις επιλογές τους στον φιλόξενο χώρο του καταστήματος ή και στο σπίτι.

Οι επισκέπτες έχουν μια πληθώρα επιλογών από περίφημα γαλλικά κρουασάν, φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς με τα πιο αγνά υλικά, τον διάσημο καφέ PAUL, αλλά και τάρτες, μακαρόν, μιλφέιγ και όλα τα γαλλικά γλυκά PAUL που έχουν αφήσει εποχή.

Στο PAUL Café & Restaurant, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν brunch, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα με signature choices, με άρωμα Γαλλίας.