Αρχική Υγεία Ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία από τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ για την ενίσχυση του Κέντρου...

Ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία από τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ για την ενίσχυση του Κέντρου Αίματος

Στις 24 Οκτωβρίου στο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο Λευκωσίας

 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, με τις μονάδες του στην Κύπρο – Χημείο ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ και Διαγνωστικό Κέντρο ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ, διοργανώνει τη δεύτερη ανοιχτή – εθελοντική αιμοδοσία για το 2021, σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος.

Η δράση, που έρχεται σε συνέχεια της αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο τον περασμένο Μάρτιο με τη συμμετοχή δεκάδων πολιτών, θα λάβει χώρα στις 24 Οκτωβρίου από τις 10:00 έως τις 13:00 στο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο του Ομίλου στη λεωφ. Λεμεσού 100 (έναντι αρχηγείου Αστυνομίας), με την υποστήριξη του Δήμου Στροβόλου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Επιτρόπου του Πολίτη. Στόχος είναι η ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος, τα οποία εξαιτίας της πανδημίας έχουν μειωθεί σημαντικά.

Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί με πλήρη τήρηση των μέτρων προστασίας για τη μη διασπορά της COVID-19, με υλοποίηση ΔΩΡΕΑΝ ελέγχου (RAPID TEST) για COVID-19 σε όλους τους εθελοντές, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να διευθετούν τηλεφωνικά το ραντεβού τους στο τηλ. 22419700.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ καλεί το κοινό να συμμετάσχει στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει, διαθέτοντας μερικά μόνο λεπτά και χαρίζοντας ζωή σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από μετάγγιση αίματος.