Αρχική Λεμέσιος Ανταλλαγή ανακοινώσεων για λάσπη μεταξύ Νικολαίδη – Limassol Today και στη μέση...

Ανταλλαγή ανακοινώσεων για λάσπη μεταξύ Νικολαίδη – Limassol Today και στη μέση η Λεμεσός

Νικολαΐδης: Ποιοι είναι πίσω από τη βρώμικη προπαγάνδα της Limassol Today;

Ανακοίνωση εξέδωσε το επιτελείο του νυν Δημάρχου Λεμεσού, αναφορικά με τη δράση του τοπικού ειδησεογραφικού, Limassol Today.

Το επιτελείο του κ.Νικολαΐδη μεταξύ άλλων κάνει λόγο για βρώμικη προπαγάνδα.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Ποιοι είναι πίσω από τη βρώμικη προπαγάνδα της Limassol Today;

Τέσσερις μήνες πριν τις εκλογές στην πόλη μας, οι Λεμεσιανοί έχουν δικαίωμα σε έναν ανοικτό, πολιτισμένο και καθαρό διάλογο, με θέσεις και επιχειρήματα, χωρίς τοξικότητα και κτυπήματα κάτω από τη μέση, προκειμένου να πάρουν τη σωστή απόφαση.

Κάποιοι όμως φαίνεται να βάζουν τα δικά τους συμφέροντα πάνω από τις δημοκρατικές αρχές και αξίες.

Παρατηρούμε ότι το τοπικό μέσο ενημέρωσης «Limassol Today», το οποίο ανήκει και χρηματοδοτείται από τον αρχιτέκτονα Γιάννη Αρμεύτη και υποψήφιο στις επερχόμενες εκλογές, εκτοξεύει καθημερινά λάσπη και προσωπικές επιθέσεις κατά  του Δημάρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαΐδη.

Θα αναμέναμε από ένα υποψήφιο να πολιτευτεί με την αξιοπρέπεια που αξίζει η Λεμεσός.

Ο κόσμος γνωρίζει ότι το διακύβευμα στις επερχόμενες εκλογές είναι τεράστιο: από τη μια η απληστία των λίγων και η άναρχη ανάπτυξη, και από την άλλη, τα συμφέροντα των πολλών και η ισόρροπη ανάπτυξη της Λεμεσού.

Απέναντι στη βρώμικη προπαγάνδα, υπάρχει η καθαρή επιλογή για τη Λεμεσό.

Πώς απαντά το Limassol Today σε όσα του καταλογίζει ο Δήμαρχος Λεμεσού

Aνακοίνωση εξέδωσε και το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο Limassol Today, μετά τα όσα του καταλόγισε σε δική του ανακοίνωση ο νυν Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης.

Μεταξύ άλλων, το μέσο εκφράζει έκπληξη και εξηγεί ποια δημοσιεύματα έχουν ενοχλήσει το επιτελείο του Δημάρχου.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση: 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ανακοίνωση που απέστειλε σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης και σε δημότες, το εκλογικό επιτελείο το Δημάρχου Λεμεσού, αλλά και υποψηφίου για τις δημοτικές εκλογές του Ιουνίου, Νίκου Νικολαΐδη, κατηγορεί το Limassol Today για βρώμικη προπαγάνδα υπέρ άλλου υποψηφίου, και συγκεκριμένα του κυρίουΓιάννη Αρμεύτη. Η συντακτική ομάδα του Limassol Today απαντά στις συγκεκριμένες κατηγορίες ως εξής:

«Με έκπληξη διαβάσαμε τη σημερινή ανακοίνωση του Εκλογικού Επιτελείου του κ. Νίκου Νικολαΐδη, η οποία μας αφορά και την οποία φιλοξενούμε στην ιστοσελίδα μας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό που ενόχλησε το Επιτελείο του κ. Νικολαΐδη είναι ένα ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε σχετικά με τα θέματα καθαριότητας στην πόλη μας. Αν το επιτελείο του κ. Νικολαΐδη θεωρεί ότι η πόλη μας είναι καθαρή, είναι σεβαστή ή άποψή του, όμως στο πλαίσιο της δημοκρατικής λειτουργίας που επικαλείται στην ανακοίνωσή του, ας μας επιτρέψει να έχουμε διαφορετική άποψη. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν άλλωστε μιλούν από μόνες τους.

Limassol Today - σκουπίδια λεμεσού 1

Απ’ εκεί και πέρα, θεωρούμε ότι όσοι είναι σε δημόσια αξιώματα πρέπει είναι δεκτικοί στην κριτική και τη διαφορετική άποψη. Το γεγονός ότι μια δημοσιογραφική έρευνα ενοχλεί την παρούσα διοίκηση, δεν αποτελεί ζήτημα του Μέσου αλλά της ίδιας, σε σχέση με τον τρόπο που διαχειρίζεται τα πραγματικά προβλήματα της Λεμεσού.

Η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, η διάρκεια ολοκλήρωσης έργων και η έλλειψη πρασίνου, όπως και κάθε άλλο ζήτημα που απασχολεί την πόλη, θα συνεχίσει να έχει θέση στο μέσο μας, όσο και αν αυτό δυσαρεστεί τους αρμόδιους. Το Limassol Today, τα τελευταία πέντε περίπου χρόνια αναδεικνύει καθημερινά ειδήσεις και ιστορίες και δημοφιλή ή λιγότερο γνωστά μέρη της πόλης μας που αξίζει να προβληθούν. Το περιεχόμενο του αγκαλιάζεται από χιλιάδες χρήστες καθημερινά.

Συντακτική Ομάδα Limassol Today

Ανταπάντησε ο Δήμαρχος Νικολαίδης με δεύτερη ανακοίνωση:

«Ο  ιδιοκτήτης του  “Limassol Today” Γιάννης Αρμεύτης φαίνεται ότι δεν γνωρίζει τι σημαίνει σύγκρουση συμφερόντων. Δεν μας εκπλήσσει. Ας αφησει την καθαριότητα και ας εστιάσει στην καθαρότητα .Οι Λεμεσιανοί αξίζουν την αλήθεια»