Αρχική Τελευταία Νέα Αντιζηλίες, απειλές και…μια αποτρίχωση πίσω από τον εμπρησμό τους ινστιτούτου στη Λεμεσό

Αντιζηλίες, απειλές και…μια αποτρίχωση πίσω από τον εμπρησμό τους ινστιτούτου στη Λεμεσό

Όσα έδειξαν οι έρευνες για την πυρκαγιά σε κτίριο στο κέντρο της Λεμεσού, μαρτυρούν πως σκόπιμα και κακόβουλα ενήργησαν οι δράστες, οι οποίοι, κατά την εκτίμηση της Αστυνομίας κάθε άλλο, παρά ερασιτέχνες μπορούν να χαρακτηριστούν. 

Ο ιδιοκτήτης του Ινστιτούτου είναι ελλαδίτης , ενώ την διαχείρισή του είχαν αναλάβει δύο κύπριοι, που έδωσαν κατάθεση στην Αστυνομία για την καταστροφή της επιχείρησης τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι παραπονούμενοι αποδίδουν την κακόβουλη ενέργεια σε αντιζηλίες ανταγωνιστών τους στον τομέα που διαχειρίζονται, αφού κατά την έκφρασή τους «οι δουλειές τους πήγαιναν απ’ το καλό στο καλύτερο».

Δεν έκρυψαν ότι υπήρχαν και δυσαρεστημένοι πελάτες που πιθανόν να στράφηκαν κακόβουλα κατά της επιχείρησης τους. Συγκεκριμένα κατονόμασαν 28χρονο, ο οποίος δυσαρεστήθηκε από την μέθοδο που χρησιμοποίησαν για αποτρίχωση στο Ινστιτούτο κι απαιτούσε την επιστροφή των 1500 ευρώ που πλήρωσε.

Ο κατονομαζόμενος συνελήφθη από την Αστυνομία και παραδέχτηκε ότι απείλησε τους επιχειρηματίες για τα λάθη που έγιναν με την μέθοδο αποτρίχωσης που χρησιμοποίησαν. Όμως, όπως ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς δεν είναι ο τύπος, ούτε η δυσαρέσκειά του τέτοια, που υπήρχε περίπτωση να καταστρέψει μια επιχείρηση. Ο 28χρονος παρουσίασε άλλοθι κι αφέθηκε ελεύθερος.  

Πηγή: Reporter.com.cy