Αρχική Τελευταία Νέα Αποφεύχθηκε μια μεγάλη τραγωδία στο Τσέρι – Διασώθηκαν 11 άτομα από το...

Αποφεύχθηκε μια μεγάλη τραγωδία στο Τσέρι – Διασώθηκαν 11 άτομα από το Πολυδύναμο Κέντρο

Αποφεύχθηκε μια μεγάλη τραγωδία από την πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής(14/7) στο Πολυδύναμο Κέντρο Τσερίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι πυροσβέστες που κλήθηκαν στο περιστατικό κατάφεραν να διασώσουν 11 ηλικιωμένα άτομα από τα υπνοδωμάτιά τους στον πρώτο όροφο. Η διάσωση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης απεγκλωβισμού.

Με τη συνδρομή του προσωπικού του κέντρου, οι ηλικιωμένοι παραδόθηκαν στο νοσηλευτικό προσωπικό της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων για πρώτες εξετάσεις και διαλογή, και ανάλογα με την κατάστασή τους, θα μεταφερθούν με ασθενοφόρα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Α.Ε.Π.) του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο κοινόχρηστο χώρο του πρώτου ορόφου του Πολυδύναμου Κέντρου Τσερίου. Ωστόσο, χάρη στην άμεση αντίδραση και το γρήγορο έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων, η τραγωδία αποφεύχθηκε και οι εγκλωβισμένοι βγήκαν από το κτήριο με ασφάλεια.

Αρκετοί πολίτες της περιοχής έσπευσαν για να βοηθήσουν, ενώ επιπλέον, ενεπλάκησαν η Αστυνομία, η Ομάδα Άμεσης Ανταπόκρισης Τσερίου και η Πολιτική Άμυνα, παρέχοντας πολύτιμη υποστήριξη στη διάσωση των ηλικιωμένων.

Από τους διασωθέντες κάποιοι παρουσιάζουν ελαφρά αναπνευστικά προβλήματα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Η άμεση ανταπόκριση όλων των αρμόδιων Υπηρεσιών απέτρεψε τα χειρότερα και μια πιθανή τραγωδία.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • top
Προηγούμενο άρθροΛεμεσός: Μοναδικό “σόου” με κορίνες στα φώτα τροχαίας του Πεντάδρομου [ΒΙΝΤΕΟ]
Επόμενο άρθροΠαρασύρθηκαν από αυτοκίνητο ενώ διασταύρωναν δρόμο – Σε σοβαρή κατάσταση δύο πεζοί