Αρχική Τελευταία Νέα Αποπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία για τον άνδρα που εισήχθη στο ΓΝ...

Αποπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία για τον άνδρα που εισήχθη στο ΓΝ Λεμεσού με τραύματα στο στήθος

Υπόθεση απόπειρας φόνου 35χρονου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης 26χρονου, που φέρεται ως το πρόσωπο που τραυμάτισε με μαχαίρι το θύμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τη μια το μεσημέρι, σε εργοτάξιο στην περιοχή Πάνω Πολεμιδιών και σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, η Αστυνομία ενημερώθηκε από το ΓΝ Λεμεσού ότι έγινε εισαγωγή του 35χρονου, ο οποίος έφερε τραύματα στο στήθος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα και ο φερόμενος δράστης, εργάζονταν μαζί σε ανεγειρόμενη οικοδομή. Γύρω στο μεσημέρι, τα δύο πρόσωπα μετέβησαν σε υποστατικό που γειτνιάζει με την οικοδομή, για να κάνουν το διάλειμμά τους.

Σε κάποια στιγμή και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο τραυματίας επέστρεψε στην οικοδομή, εκεί όπου ανέφερε στον εργοδότη του, ότι τον μαχαίρωσε ο ομοεθνής του.

Η σκηνή εντοπίστηκε και αποκλείστηκε, ενώ από έρευνες εντοπίστηκε ένα μαχαίρι, καθώς και άλλα τεκμήρια, τα οποία παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

«Από τις εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον 26χρονου και αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης του», πρόσθεσε ο κ. Κυριάκου.

Τα αίτια που οδήγησαν στον τραυματισμό του 35χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διερευνώνται.

Προηγούμενο άρθροTο πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας για το άνοιγμα των κέντρων διασκεδάσεων
Επόμενο άρθρο67 σημεία δειγματοληψίας για rapid test την Πέμπτη 09/06