Αρχική Τελευταία Νέα Απόπειρα φόνου Υψωνας: Τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα στο προσκήνιο

Απόπειρα φόνου Υψωνας: Τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα στο προσκήνιο

Με έρευνες  στα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα προσπαθούν να βρουν αν το τηλεφώνημα που δέχτηκε έξω από την ταβέρνα όπου και πυροβόλησαν τον 48χρονο ήταν παγίδα. 

Όπως καταγράφηκε εκείνη την νύχτα δυο πρόσωπα με κράνη που επέβαιναν σε σκούτερ μεγάλου κυβισμού χωρίς πινακίδες εγγραφής, πέρασαν από την ταβέρνα του 48χρονου όπου εκείνη την στιγμή βγήκε έξω και δέχθηκε από αυτούς τα πύρα του όπλου τους όπου τον τραυμάτισαν κρίσιμα. 

Oι ανακριτές της υπόθεσης παρέλαβαν από τη σκηνή το κινητό τηλέφωνο του 48χρονου για περαιτέρω εξετάσεις αφού δεν αποκλείεται οι δράστες να προσπάθησαν να τον παραπλανήσουν ώστε να εξέλθει της ταβέρνας και να πετύχουν το στόχο τους.

Ο 48χρονος, φέρει τυφλό τραύμα στην οσφυϊκή χώρα και υποβλήθηκε χθες το βράδυ γύρω στις 8, σε χειρουργική επέμβαση η οποία κράτησε για τέσσερις ώρες και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή αφού νοσηλεύεται  διασωληνωμένος.

Την ίδια ώρα, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών. Προχώρησαν μάλιστα και σε αξιολόγηση των όσων κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, γειτονικών κτιρίων σε απόσταση πέραν των 4 τετραγωνικών χλμ. 

Οι εξεταστές της υπόθεσης, διερευνούν το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με ρίζες από το παρελθόν. Να σημειωθεί, ότι ο 48χρονος είναι γνωστός στις αρχές.