Αρχική Εκδηλώσεις Αρκουδάκια από το σπίτι για το ΣΠΙΤΙ

Αρκουδάκια από το σπίτι για το ΣΠΙΤΙ

Ο Δήμος Λεμεσού ετοιμάζει φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Αρκουδάκια από το σπίτι για το ΣΠΙΤΙ», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 στο γήπεδο ΑΕΤΟΥ (οδός Σπερχειού, 3060 Λεμεσός).

Η εκστρατεία “Αρκουδάκια από το σπίτι για το ΣΠΙΤΙ” έχει καταφέρει να υπερβεί κάθε αναμενόμενη προσδοκία! Αγκαλιάστε μαζί μας την πρωτοβουλία αγάπης της κ. Εβίτας Κωνσταντίνου και ελάτε μαζί με την οικογένειά σας και τους φίλους σας την Κυριακή 2.6.2024 στο Γήπεδο “Αετού” για να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη αλυσίδα λούτρινων στον κόσμο και να επιχειρήσουμε να καταγράψουμε νέο Ρεκόρ Γκίνες.

Τα «Αρκουδάκια από το σπίτι για το ΣΠΙΤΙ» ετοιμάζονται να γίνουν μία μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης και προσφοράς και η συμβολή όλων είναι ιδιαίτερα σημαντική! H είσοδος είναι ελεύθερη και θα υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά, μουσική, περίπτερα με φαγητό και δροσερά ροφήματα. Επίσης, θα διατίθενται προς πώληση λούτρινα αρκουδάκια σε προνομιακές τιμές.

Την εκδήλωση στηρίζει ο Δήμος Λεμεσού και τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη.

Tα καθαρά έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου του RMHC Κύπρου, το οποίο στηρίζει οικογένειες παιδιών που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο ή σε άλλα ιατρικά κέντρα της πρωτεύουσας.

May be an image of text that says 'Ronald McDonald House Charities® Cyprus Αρκουδάκια από το σπίτι για το ΣΠΙΤΙ Πρόγραμμα: Keeping families close Παντελής Θεοδοσίου E E 토 O Παρουσιάζει masi pas DJ LOUKAS ANTONIOU (XAMOS) & AKIS LOUKA 10:00- 11:00 Καταμέτρηση για ΤΟ Ρεκόρ Γκίνες 11:00- 11:30 Έναρξη & Χαιρετισμοί 11:30 12:00 Μουσικοχορευτική παράσταση Σολή Διαμαντίδου 13:00- Live Link DROMOS FM 15:00- 15:30 Μαζορέτες Σώματος Κυπρίων Οδηγών 16:00 16:45 Λιοτάτης Magic Show 17:30- 18:00 Μεγάλη Πινιάτα Αρκουδάκι Στον χώρο θα υπάρχουνι διάφορα περίπτερα με ροφήματα και γλυκά, καθώς παιδιά, αστεροσκοπείο, εργαστήρι κουκλαςμι ανακυκλώσιμα υλικά, face painting, ζωγραφική, φουσκωτά, εργαστήριο Slime, πηλός, μαζορέτες, ταχυδακτυλουργός, μουσική χορός.'