Αρχική Πρόταση Αρχίζει το Limassol Boat Show 2019!

Αρχίζει το Limassol Boat Show 2019!

Ξεκινάει το Limassol Boat Show

 

Την Τρίτη, 7 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε διάσκεψη τύπου για το φετινό Limassol Boat Show στο Marina Breeze Lounge Bar στη Μαρίνα Λεμεσού, παρουσία του Δήμαρχου Λεμεσού κύριου Νίκου Νικολαϊδη, του Διευθυντή της Dacor Advertising and Media Ltd, κύριου Άριστου Αριστείδου, του Διευθυντή Μάρκετινγκ της Μαρίνας Λεμεσού, κύριου Νικηφόρου Παμπακά, και εκ μέρος του Ομίλου Πιλακούτα, ο Area Manager Λεμεσού και Πάφου, κύριος Δημήτρης Δημητρίου.

Οι διοργανωτές μίλησαν για το φετινό Limassol Boat Show και ευχαρίστησαν όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες, ενώ ανακοίνωσαν ότι τα εγκαίνια του Limassol Boat Show 2019 θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 17:00 στη Μαρίνα Λεμεσού. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα σκαφών αναψυχής, θαλάσσιων αθλημάτων, ψυχαγωγικής αλιείας, κατάδυσης και άλλων υπηρεσιών του κλάδου. Σημαντική παρουσία στην εκδήλωση κάνουν φέτος σκάφη τα οποία παρουσιάζονται στην Ανατολική Μεσόγειο για πρώτη φορά, γεγονός που προσελκύει αρκετούς επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή.

Στο Limassol Boat Show θα παραστούν πέραν των 120 εκθετών από την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρωσία, τη Μεγάλη Βρετανία, το Ισραήλ και τον Λίβανο, ενώ θα φιλοξενηθούν, επίσης, σεμινάρια, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, κέντρο ενημέρωσης για το θαλάσσιο περιβάλλον, παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας θαλάσσιες δραστηριότητες και επιδείξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolboatshow.com ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο +357 25 577 750.