Αρχική Τελευταία Νέα Αστυνομικός βοήθησε γυναίκα να φτάσει έγκαιρα στην κλινική να γεννήσει

Αστυνομικός βοήθησε γυναίκα να φτάσει έγκαιρα στην κλινική να γεννήσει

Μέλος της Αστυνομίας τις πρωινές ώρες σήμερα με άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβη, βοήθησε έγκυο γυναίκα, η οποία έχρηζε άμεσης ιατρικής βοήθειας, αφού βρισκόταν στη διαδικασία τοκετού, ώστε να αφιχθεί έγκαιρα σε κλινική στη Λευκωσία.

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στη μία τα ξημερώματα, όταν ενώ μέλος του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ) Αρχηγείου Αστυνομίας, βρισκόταν για τροχονομικό έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά το ΓΣΠ, το πλησίασε όχημα στο οποίο επέβαινε ζεύγος, και ο σύζυγος της γυναίκας ζήτησε τη βοήθεια του μέλους της Αστυνομίας, γιατί δεν γνώριζε τη διαδρομή για να μεταβεί στην Κλινική και να πάρει έγκαιρα την σύζυγό του.

Το μέλος της Αστυνομίας ενήργησε άμεσα και με το περιπολικό όχημα συνόδευσε με ασφάλεια το αυτοκίνητο του ζεύγους στην Κλινική, όπου τους ανέμενε ιατρικό προσωπικό.

Ο σύζυγος της γυναίκας ευχαρίστησε το μέλος της Αστυνομίας για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβη και τη βοήθεια που τους παρείχε ώστε να φθάσουν έγκαιρα και με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.