Αρχική BusinessNews Η Audi είναι ο πιο πετυχημένος κατασκευαστής στα βραβεία Auto Trophy

Η Audi είναι ο πιο πετυχημένος κατασκευαστής στα βραβεία Auto Trophy

Όχι ένα ούτε δύο. Συνολικά επτά βραβεία μάζεψαν τα αυτοκίνητα της Audi στο θεσμό των βραβείων Auto Trophy. Βραβεία που προέρχονται κατευθείαν από τους ψήφους των αναγνωστών του Auto Zeitung. Αυτή ήταν η 29η φορά που το Auto Zeitung παρουσίασε τα βραβεία  “Auto Trophy” που θεωρούνται από τα πιο σημαντικά στην αυτοκινητοβιομηχανία ενώ παρουσιάζονται σε 24 κατηγορίες. Φέτος σχεδόν 60.000 αναγνώστες συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

 Για μια ακόμη χρονιά η Audi ξεχωρίζει από τους άλλους ανταγωνιστές της στο  διαγωνισμό Auto Trophy. Τα μοντέλα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας που πήραν την πρώτη θέση στις κατηγορίες τους ήταν τα Audi A1, Audi Q2, Audi Q5, Audi A5 Sportback  και Audi Q7. Παράλληλα, η Audi πήρε την πρώτη θέση στις κατηγορίες «Καλύτερο σχεδιασμός» και «Καλύτερη μάρκα».

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της AUDI AG Rupert Stadler δήλωσε τα εξής: «Τα αποτελέσματα τις επισκόπησης επιβεβαιώνουν  το ενδιαφέρον των πελατών μας  για τα δύο καινούργια μας SUV’s. Μετά από το μεγαλύτερο μας SUV (Q7) έχουμε θέσει νέα πρότυπα για τα χαρακτηριστικά οδήγησης στην πόλη με το Q2».

Στην κατηγορία «Αυτοκίνητα πόλης / μικρό αυτοκίνητο» υπερίσχυσε το Audi A1 με 29,6 τοις εκατό των ψήφων από τους αναγνώστες. Το Audi A5 Sportback, με 26,1 τοις εκατό, κέρδισε την κατηγορία μεσαίου μεγέθους. Τρία μοντέλα της Audi πήραν κορυφαίες διακρίσεις μεταξύ των SUVs: Το Audi Q2 κέρδισε με 28,1 τοις εκατό (SUV μέχρι 25.000 ευρώ), το Q5 της Audi με 28.2 τοις εκατό (SUV μέχρι 50.000 ευρώ) και το Q7 Audi με 21 τοις εκατό (SUV πολυτελείας). Επιπλέον, η Audi κέρδισε τα τρόπαια για το “Καλύτερο σχεδιασμό», με 15,5 τοις εκατό και “Καλύτερο εμπορικό σήμα” με 18 τοις εκατό.