Αρχική Τελευταία Νέα Αξιέπαινη κίνηση από χώρο εστίασης στην Πάφο – Δίνει την δυνατότητα για...

Αξιέπαινη κίνηση από χώρο εστίασης στην Πάφο – Δίνει την δυνατότητα για προπληρωμή γεύματος ή ποτού σε όσους το έχουν ανάγκη

Μετά το γυράδικο του “Γίγαντα” άλλος ένας χώρος εστίασης και συγκεκριμένα το “Brunch Cafe & Coffee Shop” που βρίσκεται στην Πάφο, προχώρησε σε μια αξιέπαινη πράξη καθώς δίνει την δυνατότητα σε άτομα που έχουν την οικονομική ευχέρεια να προπληρώσουν γεύματα για άτομα τα οποία έχουν πραγματική ανάγκη για ένα αξιοπρεπές και ζεστό γεύμα.

Στην ανάρτηση του το εστιατόριο / καφέ αναφέρει τα εξής: «Δίνουμε τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να προπληρώσει για ένα γεύμα ή και ένα ποτό για όποιον παλεύει και δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να έχει φαγητό. Επομένως, εάν έχετε την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσετε, κάντε το, και εάν γνωρίζετε κάποιον που δυσκολεύεται και δεν έχει την οικονομική δυνατότητα, μπορείτε να τον ενημερώσετε για το πρόγραμμα και πού βρισκόμαστε. Το μόνο που ζητάμε είναι οι άνθρωποι να μην κάνουν κατάχρηση του συστήματος, αυτό είναι για τους ανθρώπους που αγωνίζονται».

Η ανάρτηση:

May be an image of text