Αρχική Τελευταία Νέα Αύριο στη Νομική Υπηρεσία το πόρισμα για τις συνθήκες θανάτου της 28χρονης...

Αύριο στη Νομική Υπηρεσία το πόρισμα για τις συνθήκες θανάτου της 28χρονης Ουκρανής στην Πάφο

Η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Πάφου που διερευνά τις συνθήκες θανάτου της 28χρονης Ουκρανής στην Πέτρα του Ρωμιού, αναμένεται να παραλάβει σήμερα την ιατροδικαστική έκθεση της Χαράς Σπηλιοπούλου.

Το πόρισμα αναμένεται να κατατεθεί αύριο στη Νομική Υπηρεσία, η οποία θα δώσει οδηγίες ως προς την κατεύθυνση που θα πρέπει να στραφούν οι αστυνομικές έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία που να ενοχοποιούν τον 31χρονο ομογενή φίλο της, ο οποίος έχει συλληφθεί και κρατείται από την Αστυνομία.

Αύριο εκπνέει το δεύτερο διάταγμα κράτησής του και με βάση τα δεδομένα αυτά αναμένεται να απολυθεί χωρίς να κατηγορηθεί.

Η καθηγήτρια Ιατροδικαστικής, Χαρά Σπηλιοπούλου, κλήθηκε από την Νομική Υπηρεσία προκειμένου να διενεργήσει δεύτερη νεκροτομή στη σορό της Λέσια Μπίκοβα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου 11 Μαρτίου, σε παραλία της Πέτρας του Ρωμιού.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • top
Προηγούμενο άρθροΗ Φινλανδία είναι η πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο – Mοιράζει δωρεάν ταξίδια για να δείξει στους ταξιδιώτες γιατί
Επόμενο άρθροΑρχιεπισκοπή: Δεν υπήρξε άλλος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου με το όνομα Γεώργιος