Αρχική Τελευταία Νέα Αυτή είναι η ποινή στον 32χρονο για το τριπλό θανατηφόρο στα Πάνω...

Αυτή είναι η ποινή στον 32χρονο για το τριπλό θανατηφόρο στα Πάνω Πολεμίδια

Ποινή φυλάκισης τριών ετών επιβλήθηκε στον 32χρονο από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για το τριπλό θανατηφόρο που σημειώθηκε στις 27 Μαΐου του 2017, συγκλονίζοντας την Κύπρο.

Ο 32χρονος κρίθηκε ένοχος στις κατηγορίες, οι οποίες αφορούν το αδίκημα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης.

Θυμίζουμε πως από την βίαιη σύγκρουση που σημειώθηκε στις 27 Μαΐου του 2017 στα Πολεμίδια, έχασαν την ζωή τους οι Ανδρέας Γιασεμή 32 ετών, Δημήτρης Σάββα επίσης 32 ετών και Παναγιώτης Στεφάνου 26 ετών.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της 27ης Μαΐου στη διασταύρωση των οδών Συνεργατισμού και Γρηγόρη Αυξεντίου στα Πάνω Πολεμίδια.

Οι τρεις νεαροί επέβαιναν σε διπλοκάμπινο όχημα το οποίο συγκρούστηκε βιαία με δεύτερο διπλοκάμπινο. Σημειώνεται πως ο 32χρονος είχε παραβιάσει κόκκινο σηματοδότη ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλης.

Το όχημα, το οποίο οδηγούσε ο 32χρονος είχε δηλωθεί ως ακινητοποιημένο, ενώ δεν είχε πιστοποιητικό καταλληλότητας και ασφαλιστική κάλυψη.