Αρχική Τελευταία Νέα Χαλάει και πάλι ο καιρός – Bροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας

Χαλάει και πάλι ο καιρός – Bροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Τοπικά στα νότια θα πνέουν παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά, αλλά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη θα εμφανίζονται παροδικές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη.

Την Παρασκευή περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ τοπικά αναμένεται να πέσουν λίγες βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη και την Παρασκευή ενώ θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο.