Αρχική Τελευταία Νέα Χαμηλό βαρομετρικό επηρεάζει τον καιρό – Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες

Χαμηλό βαρομετρικό επηρεάζει τον καιρό – Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται κατά διαστήματα μεμονωμένες βροχές, ενώ δεν αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά το πρωί, στα δυτικά και στα βόρεια, μέχρι μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα παράλια. Στα δυτικά, στα βόρεια και στα ανατολικά παράλια δεν αποκλείεται να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα νότια όπου θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα νότια και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμένει λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι παρατεταμένα και τοπικά έντονα, ενώ από αργά το απόγευμα το σύστημα κινούμενο ανατολικά εξασθενεί και τα φαινόμενα αρχίσουν να υποχωρούν. Η Θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και κατά τόπους αναμένονται μεμονωμένες βροχές.  Η Θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει  μικρή άνοδος.