Αρχική Τελευταία Νέα Χειμωνιάτικο σκηνικό με βροχές και χιόνια – Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις...

Χειμωνιάτικο σκηνικό με βροχές και χιόνια – Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ ενδέχεται να σημειωθούν λίγες μεμονωμένες βροχές, καθώς και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι αλλά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναμένεται να επικρατεί παγετός.

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν λίγες μεμονωμένες βροχές, καθώς και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι αλλά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους μείον 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά και τα ημιορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ ενδέχεται να σημειωθούν λίγες μεμονωμένες βροχές, καθώς και ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά και τοπικά στα χαμηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία το Σάββατο δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Κυριακή θα σημειώσει άνοδο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου ήταν 57 εκατοστά.