Αρχική Λεμέσιος Χρίστος Μιχαηλίδης: «Επιβεβλημένο να γίνουν debates – άδεια καρέκλα για όποιον φοβάται»

Χρίστος Μιχαηλίδης: «Επιβεβλημένο να γίνουν debates – άδεια καρέκλα για όποιον φοβάται»

Η Λεμεσός κινείται για τα καλά σε ρυθμούς εκλογών με τους Υποψηφίους να αρχίζουν σιγά – σιγά τις δικές τους “μάχες”.


Εκ των υποψηφίων για την Δημαρχία της πόλης μας και συγκεκριμένα ο Χρίστος Μιχαηλίδης, θεωρεί επιβεβλημένο να γίνουν debates για να ακούσει και να αξιολογήσει ο κάθε Λεμεσιανός Δημότης τις θέσεις του κάθε υπόψηφιου Δημάρχου.

Επίσης, ο κ.Μιχαηλίδης αναφέρει ότι επιβάλλεται να υπερασπιστεί δημόσια σε διάλογο με τους συνυποψήφιους του, τις θέσεις του, ενώ παράλληλα καλεί τα επιτελεία και ΜΜΕ να συντονιστούν μεταξύ τους για άμεση έναρξη των debates.

Η γραπτή επιστολή:

Αναφορικά με την απάντηση του κ. Γ. Αρμεύτη για τα debates, θεωρούμε ότι δεν πρέπει να είναι «ενδεχόμενο» αλλά επιβεβλημένο να γίνουν debates, για να μας ακούσει και αξιολογήσει ο Λεμεσιανός Δημότης.

Παράλληλα στην υπεκφυγή τοποθέτησης «θα συμμετέχουμε όταν πλησιάσει η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών», απαντούμε ότι ένας Δήμαρχος επιβάλλεται να είναι μπροστάρης και να μην φοβάται να θέσει και να υπερασπιστεί δημόσια σε διάλογο με τους συνυποψηφίους του, τις θέσεις του στο ευρύ κοινό.

Γι’ αυτό καλούμε ξανά τα επιτελεία και ΜΜΕ να συντονιστούν μεταξύ τους για άμεση έναρξη των debates, με άδεια καρέκλα για όποιον φοβάται να συμμετέχει.

Με εκτίμηση,
Χρίστος Μιχαηλίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού