Αρχική Πρόσωπα Χρίστος Μιχαηλίδης: «Πάνω από όλα η Λεμεσός»

Χρίστος Μιχαηλίδης: «Πάνω από όλα η Λεμεσός»

Άρθρο του υποψηφίου Δημάρχου Λεμεσού, Χρίστου Μιχαηλίδη στο LemesosBlog

 

Φίλες και φίλοι,

Φτάσαμε στο τέλος της εκλογικής διαδικασίας και έχετε ενώπιον σας 3 υποψηφιότητες αλλά κατ’ ουσία 2 επιλογές. Τις επιλογές του κατεστημένου, της κομματοκρατίας – των οικονομικών συμφερόντων και την δική μου υποψηφιότητα. Μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα με 33 χρόνια εμπειρίας, σε όλες τις πτυχές της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθαρή. Χωρίς πολιτικά βαρίδια και χωρίς σύγκρουση συμφερόντων.

Όραμα μου είναι να διασφαλιστεί μέσω αντισταθμιστικών και άλλων μέτρων η ευημερία του συνόλου των πολιτών της Λεμεσού, αντί μιας χούφτας ανθρώπων, να δοθεί άμεση λύση στο κυκλοφοριακό μέσω των πιο συγχρόνων εφαρμογών της Τεχνητής Νοημοσύνης, στο στεγαστικό και όλων των προβλημάτων που άπτονται της καθημερινότητας του Δημότη αλλά και να διατηρηθεί η φυσιογνωμία και ο χαρακτήρας της πόλης μας.

Στην προεκλογική περίοδο μέχρι σήμερα, έχουν επικριθεί έντονα και οι δύο ανθυποψήφιοι μου. Ο κύριος Νικολαΐδης έχει επικριθεί κυρίως για την μετριότητα και ανεπάρκεια στο έργο του. Ο κύριος Αρμεύτης έχει επικριθεί κυρίως για θέματα σύγκρουσης συμφέροντος που αναπόφευκτα θα προκύψουν εάν εκλεγεί. Εύλογα διερωτάται ο δημότης ποιανών τα συμφέροντα θα ιεραρχεί πιο ψηλά, τα συμφέροντα των δημοτών ή των πελατών του;

Το διακύβευμα δεν είναι αν θα εκλεγεί ο Xρίστος Μιχαηλίδης αλλά αν θα παραμείνουμε σε στασιμότητα ή αν θα διακινδυνεύσουμε και διευρύνουμε την άναρχη ανάπτυξη βασισμένη σε ανταλλάγματα. Αν θα δυναμώσουμε την εξάρτηση της πόλης μας από τα κόμματα ή τον ρόλο του Δημότη.

Μην ψηφίσεις λάθος. Οι κακές επιλογές εκλέγονται από τους καλούς και σκεπτόμενους πολίτες που έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στους πολιτικούς και στα κόμματα, και οι οποίοι είτε δεν πάνε να ψηφίσουν ή καταλήγουν στο ‘μη χείρον βέλτιστον’. Πιστεύω ακράδαντα ότι χαμένη ψήφος είναι μόνο αυτή που δεν πάει στην κάλπη γιατί ο ψηφοφόρος δεν πιστεύει ότι μπορεί να κάνει την αλλαγή και δεν πάει να ψηφίσει. Δεν υπάρχει χαμένη ψήφος, αλλά χαμένες ευκαιρίες για αλλαγή.
Αυτή τη φορά έχεις επιλογή. Μια ανεξάρτητη επιλογή που δεν θα έχει υποχρέωση να εξαργυρώσει πολιτική στήριξη. Θα είμαι κοντά στο Δημότη και θα του δώσουμε το λόγο, τον ρόλο και την συμμετοχή που του αρμόζει στο γίγνεσθαι της πόλης.
Η ψήφος που κερδίζει είναι αυτή που ρίχνεται τελικά στην κάλπη με το χέρι στην καρδιά και έχοντας ήσυχη την συνείδηση μας ότι επιλέξαμε τον ικανότερο υποψήφιο για εμάς και κυρίως για τις μελλοντικές γενιές.

Φίλοι του ΑΚΕΛ: Πως νοιώθετε για το γεγονός ότι ο κ. Αρμεύτης που είναι
σήμερα ο εκλεκτός του κόμματος σας, ήταν η πρώτη επιλογή της ηγεσίας του ΔΗΣΥ;
Ποια μπορεί να είναι η κοινή συνισταμένη Παραγόντων, ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ;
Φίλοι του ΔΗΣΥ: Aισθάνεστε ότι σας ικανοποιεί το έργο και σας αντιπροσωπεύει η
λύση ανάγκης του κ. Νικολαΐδη;
Φίλοι του ΔΗKO: H επιλογή Αρμεύτη έγινε από την ηγεσία του κόμματος σας και
ενός βουλευτή χωρίς να ερωτηθεί η άποψη των στελεχών του ΔΗΚΟ και χωρίς
οποιαδήποτε διαδικασία. Δεν σας ενοχλεί να στηρίζετε κάποιον που σας
αποκάλεσε ακραίους;

Φίλε ψηφοφόρε, την Κυριακή με το χέρι στην καρδιά και με θάρρος επιλέγουμε τον ικανότερο για να διαχειριστεί την πόλη μας για να την σηκώσουμε ξανά ψηλά και κυρίως να διασφαλίσουμε ότι θα είναι η δική μας Λεμεσός. Εγώ δηλώνω ταπεινά αλλά με τόλμη υπηρέτης αυτής της πόλης, θέτοντας την υπεράνω οποιοδήποτε συμφερόντων για την ευημερία του συνόλου των πολιτών.

Γίνε εσύ η αλλαγή που επιζητείς. Τώρα έχεις επιλογή.

Πάνω απ’ όλα η Λεμεσός μας!
Χρίστος Μιχαηλίδης
Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού