Αρχική BusinessNews Στους εκθεσιακούς χώρους της CiC Automasters η Alfa Romeo Giulia

Στους εκθεσιακούς χώρους της CiC Automasters η Alfa Romeo Giulia

Η Alfa Romeo Giulia, το αυτοκίνητο-κόσμημα για κάθε κατασκευαστή βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους της CiC Automasters.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό μοντέλο με σωρεία τεχνολογικών – και ιδιαίτερα – σχεδιαστικών καινοτομιών. Με πίστη στις παραδόσεις της μάρκας και το αψεγάδιαστο Ιταλικό design, η ολοκαίνουρια Giulia ταράζει τα νερά στην κατηγορία της. Διαθέτει κίνηση στους πίσω τροχούς, ενώ στις ιδιαιτερότητες της περιλαμβάνονται η εξαιρετική κατανομή βάρους μεταξύ των δύο αξόνων, το σύστημα ανάρτησης που διαθέτει την αποκλειστική τεχνολογία AlfaLink και το πιο άμεσο σύστημα διεύθυνσης στην κατηγορία του. Η η νέα Giulia θα είναι αρχικά εφοδιασμένη με δύο αλουμινένιους κινητήρες,  σχεδιασμένοι έτσι ώστε να παρέχουν εντυπωσιακές επιδόσεις και προηγμένη αποδοτικότητα. Τόσο ο 2.2 Diesel (με τους 150 και 180 ίππους) όσο και ο βενζινοκινητήρας 2.0 λίτρων με τους 200 ίππους διατίθενται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων. Και οι δύο κινητήρες είναι υπερτροφοδοτούμενοι με τον υπερσυμπιεστή να λειτουργεί σε χαμηλές στροφές, αυξάνοντας την ροπή παρέχοντας μια προοδευτική απόκριση χωρίς turbo lag.

Άξιο αναφοράς είναι και το ότι η νέα Giulia κατάφερε να μαζέψει σωρεία σημαντικών βραβείων πριν καλά καλά περάσει στην αγορά. μαζεύει το ένα βραβείο μετά το άλλο πριν καλά-καλά περάσει σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές. Πρόσφατα διακρίθηκε στο διαγωνισμό «Golden Steering Wheel» για το ομορφότερο αυτοκίνητο της χρονιάς, αποσπώντας τα εύσημα από την κριτική επιτροπή για το design και τον χαρακτήρα της. Η Giulia ψηφίστηκε από τους αναγνώστες των περιοδικών «Auto Bild» και «Bild am Sonntag», καθώς και από μια επιτροπή 29 ειδικών από το χώρο της αυτοκίνησης ως το «Most Beautiful Car».

Επίσης πήρε την αξιολόγηση πέντε αστέρων από τον οργανισμό ασφαλείας Euro NCAP με συνολική βαθμολογία 98% για την προστασία των ενήλικων. Παράλληλα, προκάλεσε αναστάτωση στον ανταγωνισμό «σπάζοντας» τα χρονόμετρα στη θρυλική πίστα του Nurburgring. Το 7:39 που πέτυχε η έκδοση Quadrifoglio Verde ήταν ταχύτερο από μοντέλα όπως την BMW M4, την Audi RS4, την Mercedes-AMG C63 S, την Lamborghini Murcielago και τη McLaren SLR.