Αρχική Τελευταία Νέα Η CITR προσφέρει μια ιδανική επενδυτική ευκαιρία στην καρδιά της Λεμεσού

Η CITR προσφέρει μια ιδανική επενδυτική ευκαιρία στην καρδιά της Λεμεσού

Ως χώρα που αναπτύσσεται συνεχώς και προσελκύει περισσότερες επενδύσεις, η Κύπρος γίνεται κόμβος για νέες ευκαιρίες πωλήσεων με εξαιρετική αξία. Στην CITR, μια σειρά από ακίνητα που διατίθενται είναι εξαιρετικές επενδύσεις για όσους θέλουν να επεκτείνουν και να αναπτύξουν την αγορά τους.

Η Λεμεσός έχει γίνει μια κεντρική τοποθεσία για επιχειρήσεις που θέλουν να επεκταθούν, καθώς η πόλη συνεχίζει να αναπτύσσεται με νέα έργα που συμβαίνουν συνεχώς. Μία από τις εξαιρετικές επενδυτικές ευκαιρίες της CITR είναι ένα ιδανικό κτίριο πολλαπλών χρήσεων σε μια κεντρική περιοχή της πόλης.

Λαμβάνοντας υπόψη την κεντρική του θέση, αυτό το κτίριο με έναν μεγάλο χώρο στάθμευσης είναι ιδανικό για πολλές χρήσεις, όπως για λιανικό εμπόριο, γραφεία και χώρους διαβίωσης.

Το ακίνητο βρίσκεται κατά μήκος της λεωφόρου Ομόνοιας και της οδού Πότσνταμ. Το συγκρότημα βρίσκεται περίπου 600 μέτρα βορειοδυτικά του νέου λιμανιού της Λεμεσού και περίπου 70 μέτρα βορειοδυτικά της διασταύρωσης των λεωφόρων Φρανγκλίνου Ρούσεβελτ και Ομονοίας.

Το ακίνητο αποτελείται από οικόπεδο με πενταώροφο κτίριο μικτής χρήσης με μεσωπάτωμα και υπόγειο (ισόγειο, μεσωπάτωμα / 1ος όροφος, τρεις όροφοι και υπόγειο).

Κάθε μονάδα περιλαμβάνει εσωτερικά κεραμικά δάπεδα, οι κουζίνες είναι κατασκευασμένες από ξύλο και τα εξωτερικά παράθυρα είναι μονόφυλλα σε πλαίσιο αλουμινίου εκτός από τον 2ο όροφο, όπου έχουν τοποθετηθεί παράθυρα με διπλά τζάμια. Το κτίριο έχει χωριστές μονάδες κλιματισμού στον 2ο όροφο και μέρος του 3ου ορόφου που προσφέρει επίσης κεντρική θέρμανση. Διατίθεται επίσης ανελκυστήρας. Το υπόγειο και οι εξωτερικοί χώροι στάθμευσης του ισογείου καλύπτονται με δάπεδο από μπετόν.

Κεραμικά πλακάκια έχουν τοποθετηθεί στο ισόγειο και στο μεσωπάτωμα του καταστήματος έχουν τοποθετηθεί μάρμαρα στις σκάλες που συνδέουν το ισόγειο με τον όροφο. Η σκάλα που συνδέει όλους τους ορόφους είναι επίσης φτιαγμένη από μάρμαρο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο: κα Irina Misca στο +357 99071484 ή [email protected]