Αρχική Πρόταση City Friends Club: Παίρνουν το ζήτημα «καθαριότητα» της Λεμεσού… στα χέρια τους!

City Friends Club: Παίρνουν το ζήτημα «καθαριότητα» της Λεμεσού… στα χέρια τους!

Μια νέα Μη-Κερδοσκοπική οργάνωση στη Λεμεσό, εξοπλίστηκε με πράσινα σκυβαλοφόρα και είναι έτοιμη να βγει στους δρόμους για να προστατέψει αυτό που η ίδια θεωρεί ότι έπρεπε να αποτελεί βασικό ανθρώπινο δικαίωμα – το να ζούμε σε μια καθαρή πόλη.

Το City Friends Club, μια ΜΚΟ που οραματίεται μια πιο καθαρή Λεμεσό έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της στην πόλη μας. Έχουν έρθει για να μείνουν, έχουν θέσει στόχους, και είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράσεις που θα συνεισφέρουν στην επίλυση του προβλήματος που η πόλη μας αντιμετωπίζει σε σχέση με την καθαριότητα, που όπως η συντριπτική πλειοψηφία των αστικών κέντρων δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις ανάγκες που προκύπτουν σχετικά με τη διαχείριση αποβλήτων.

Οι City Friends Club αναγνωρίζουν το πόσο όμορφη πόλη είναι η Λεμεσός, όμως, την ίδια στιγμή παραδέχονται ότι η ποιότητα ζωής των κατοίκων της θα μπορούσε να αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό στην περίπτωση που νέες στρατηγικές θα μπορούσαν να υιοθετηθούν για να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της καθαριότητας. Έχουν μια ξεκάθαρη αντίληψη του τι συνιστά ένας οικολογικός τρόπος ζωής, κάτι που καθοδηγεί άλλωστε τους τρεις κύριους πυλώνες ανάπτυξης της οργάνωσης.

Ενόσω αναμένουν το «πράσινο φως» για να αναλάβουν δράση στους δρόμους της Λεμεσού, ρίχνοντας στη «μάχη» τα σκυβαλοφόρα τους, η ομάδα που αποτελεί την οργάνωση εργάζεται πάνω σε συγκεκριμένα projects με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των Λεμεσιανών σε θέματα οικολογίας και καθαριότητας.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ στο Limassol Today: