Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: «Μπούκαρε» η Αστυνομία σε γνωστό club – Όλα όσα έγιναν (Pics)

Λεμεσός: «Μπούκαρε» η Αστυνομία σε γνωστό club – Όλα όσα έγιναν (Pics)

Μπροστά στα μάτια των έκπληκτων θαμώνων του club, η Αστυνομία έκανε έφοδο στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού

Στη καρδιά της Λεμεσού και πιο συγκεκριμένα σε γνωστό club της τουριστικής περιοχής, λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου, μέλη της Αστυνομίας με πολιτικά και μη ρούχα έκαναν την έφοδό τους αρκετά οργανωμένα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στα είκοσι οχήματα, συμπεριλαμβανομένου περιπολικά και μοτοσυκλέτες, σταμάτησαν έξω από το εν λόγο club και έκαναν την έφοδο τους σε γνωστή παρέα προσώπων.

Στη συνέχεια μέλη της οργανωμένης επιχείρησης, οδήγησαν τα πρόσωπα εκτός μαγαζιού και τους άσκησαν έλεγχο.

Δεν άργησε να γίνει και η πρώτη σύλληψη, εφόσον πέρασαν χειροπέδες σε ένα πρόσωπο ενώ δεν αποκλείεται να ακολούθησαν και άλλες συλλήψεις.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι επικράτησε μεγάλη ανησυχία στη περιοχή, τόσο με τους περαστικούς όσο και με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους εντός του club, οι οποίοι παρατηρούσαν απορημένοι με το τι συνέβαινε.

Ο δρόμος της τουριστικής περιοχής, τουλάχιστον για μισή ώρα, αποτελείτο από μια μεγάλη κίνηση αυτοκινήτων, εφόσον τα οχήματα της Αστυνομίαςέκλειναν την αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Δείτε φωτογραφίες από το περιστατικό ΕΔΩ: