Αρχική Τελευταία Νέα Η αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων ταξιδεύει στην Κύπρο… με το φορτηγό της...

Η αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων ταξιδεύει στην Κύπρο… με το φορτηγό της Coca-Cola

Η αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων ταξιδεύει στην Κύπρο… με το φορτηγό της Coca-Cola

Το Χριστούγεννα ήρθαν λίγο… νωρίτερα φέτος στην Κύπρο! Η Coca-Cola παρουσιάζει τη νέα της χριστουγεννιάτικη καμπάνια «Η Αληθινή Μαγεία των Χριστουγέννων» και υποδέχεται το εμβληματικό φορτηγό της Coca-Cola το οποίο θα διασχίσει όλο το νησί.

Το Χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola έκανε την εμφάνιση του το 1995 και μέχρι σήμερα έχει δώσει ζωή στη μαγεία των Χριστουγέννων σε εκατομμύρια καταναλωτές ανά τον κόσμο!

Θα ξεκινήσει το ταξίδι του σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, από τις 4 έως τις 24 Δεκεμβρίου  μοιράζοντας  την αληθινή χριστουγεννιάτικη μαγεία των Χριστουγέννων. Με αφετηρία τη Λάρνακα, το εμβληματικό φορτηγό της Coca-Cola θα περάσει στη διάρκεια του ταξιδιού του από τη Λεμεσό, τη Λευκωσία και την Πάφο, προσφέροντας χαρά και δώρα σε μικρούς και μεγάλους! Θα επισκεφθεί τους κεντρικούς δρόμους κάθε πόλης και θα σταθμεύσει σε μεγάλες υπεραγορές και Malls, προσκαλώντας τους καταναλωτές να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του!

Οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις της Coca-Cola όμως δε σταματούν εδώ, αφού και το Coca-Cola Application θα φορέσει τα «γιορτινά» του. Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να καταχωρούν τους κωδικούς που θα βρίσκουν στις συσκευασίες Coca-Cola  και να κερδίζουν περισσότερα από 2.500 δώρα!

Στη σελίδα της Coca-Cola HBC Κύπρου  μπορείτε να παρακολουθείτε το ταξίδι του  Χριστουγεννιάτικου φορτηγού και να στέλνετε τις φωτογραφίες σας! Αναζητήστε το στους δρόμους της Κύπρου και μοιραστείτε την αισιοδοξία και τη χαρά!