Αρχική Τελευταία Νέα Για πρώτη φορά Coffee Festival στη Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό!

Για πρώτη φορά Coffee Festival στη Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό!

Από τις 15-17 Οκτωβρίου η Λεμεσός θα μαθαίνει όλα τα μυστικά του καλού καφέ, τον οποίο και θα απολαμβάνει σε ένα… υπέροχο φεστιβάλ καφέ στη Μαρίνα Λεμεσού.

Τα καλύτερα freddo espresso του νησιού, μουσική και street food για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο με καφέ! Για πρώτη φορά ένα διεθνές Festival καφέ με συμμετοχές απο το εξωτερικό, μαθήματα, ομιλίες, διαγωνισμούς και φυσικά τους πιο ξεχωριστούς καφέδες!

Πρωταθλητές Barista απο το εξωτερικό και οι καλύτεροι ντόπιοι barista θα σερβίρουν δωρεάν ροφήματα καφέ στους επισκέπτες του Φεστιβάλ και θα μοιραστούν μαζί σας τα μυστικά του! 

Ελάτε να δοκιμάσετε specialty coffee απο Κύπρο, Ελλάδα, Ρωσία, Ουκρανία, Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία και Ισραήλ! Αγοράστε coffee beans και εξοπλισμό για το σπίτι, παρακολουθήστε τους διαγωνισμούς Barista, Latte Art, Brewers Cup! 

H γενική είσοδος κοστίζει 10 ευρώ ως προπώληση online με απεριόριστες εισόδους-εξόδους και ροφήματα καφέ την ημέρα. Τα εισιτήρια διατίθενται αποκλειστικά απο το επίσημο website: www.limassolcoffeefestival.com

H μηχανές εσπρέσο των διαγωνισμών είναι La Marzocco Cyprus, ο καφές των μαθημάτων Samba Coffee Roasters, τα grinders Mazzer, τα φίλτρα νερού Pentair Everpure απο την Aqua Crystal και τα δώρα απο τo BaristaHustle.com 

Ακολουθήστε το Instagram και κερδίστε απο τα giveaways του Festival!

FacebookLimassolCoffeeFestival/

COVID FREE Festival: Απαραίτητη η επίδειξη Safe Pass για την είσοδο στο Festival!

Προηγούμενο άρθρο13 μεμονωμένα κρούσματα σε μαθητές και 2 σε καθηγητές
Επόμενο άρθροΦοιτητές ή πτυχιούχους για τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης ζητά το Υπ. Υγείας