Αρχική Πρόταση Columbia Beach: To νέο παραλιακό αστέρι της Λεμεσού

Columbia Beach: To νέο παραλιακό αστέρι της Λεμεσού

Ούτε ένας μήνας πέρασε από το επίσημο άνοιγμα του Columbia Beach στoν παραλιακό της Λεμεσού και ήδη έχει κάνει το κοινό να παραμιλά για την εξυπηρέτηση και τις παροχές υπηρεσιών καθώς και τον μοναδικό σχεδιασμό του. Άνοιξε επίσημα στις 25 Ιουλίου το τελευταίο δημιούργημα της Columbia Restaurants που διαθέτει στην κυπριακή αγορά δημοφιλή brands στον χώρο της εστίασης (Columbia Plaza, Pizza Express και Marzano)., στην παραλία όπου βρίσκονταν τα Goody’s στη Λεμεσό.

Το εντυπωσιακό παραλιακό Columbia Beach βρίσκεται δίπλα από τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού και κατά μήκος του παραλιακού δρόμου της πόλης.

Ο χώρος διέπεται από μοντέρνα αρχιτεκτονική και πλούσια διακόσμηση, ενώ ο τρόπος με τον οποίο σχεδιάστηκε το συγκεκριμένο μαγαζί εξυπηρετεί τον σκοπό της λειτουργίας του ως ένας προορισμός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας (all day venue).

To Columbia Beach διαθέτει πέντε ξεχωριστά τμήματα, ανάμεσά τους το πολύ μεγάλο μπαρ, ο μοντέρνος χώρος με την εξωτερική πισίνα, ο χώρος με τις πολυτελείς ξαπλώστρες για μεγάλες παρέες, το άνετο εστιατόριο, όπως επίσης και τα κρεβατάκια κάτω στην παραλία για τις πιο χαλαρές στιγμές.

 

columbia2

 

Περισσότερα στο  InBusiness