Αρχική Τελευταία Νέα Τρίτο κατάστημα Columbia Confectionery στη Λεμεσό

Τρίτο κατάστημα Columbia Confectionery στη Λεμεσό

Υπερήφανα άνοιξε τις πόρτες του, το τρίτο κατάστημα Columbia Confectionery, στη Λεμεσό, του γνωστού Ομίλου Columbia Restaurants.

Φημισμένο για τις προσεγμένες δημιουργίες, τις πρωτοποριακές τεχνικές και τις εκλεκτές πρώτες ύλες, το νέο κατάστημα στη Λεωφόρο Κολωνακίου, παρέχει μια πλούσια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, πάντα με τη σταθερή αξία φροντίδας και ποιότητας της Columbia Confectionery, σε ένα αναβαθμισμένο χώρο, που συνδυάζει την εμπειρία του ζαχαροπλαστείου και του καφεστιατορίου.

Eιδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στην καρδιά της Λεμεσού, το νέο κατάστημα ετοιμάζει δεκάδες φρεσκοφτιαγμένα είδη καθημερινά και οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε γλυκά, αλμυρά, σοκολάτες, παγωτά, ψωμιά, τούρτες και κεραστικά, για take away ή για τα απολαύσουν επί τόπου στους αναπαυτικούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

1 49 copy

Εκτός από dine-in και takeaway, προσφέρεται και ειδικό μενού για παράδοση με επιλογές σε ζεστά και κρύα ροφήματα, ατομικά επιδόρπια, γλυκά και άλλα πολλά στο σπίτι ή στο γραφείο, μέσω της εφαρμογής Bolt Food από 1η Νοεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.columbia-confectionery.com/