Αρχική BusinessNews Η Cyprus Airways ξεκινάει την πώληση εισιτηρίων σε έξι νέους προορισμούς για...

Η Cyprus Airways ξεκινάει την πώληση εισιτηρίων σε έξι νέους προορισμούς για το καλοκαίρι 2018

Η Cyprus Airways ανακοινώνει έξι νέους προορισμούς που θα ενταχθούν στο πτητικό της πρόγραμμα για την καλοκαιρινή περίοδο, από το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Οι πτήσεις προς Αθήνα, Μόναχο, Πράγα, Στουτγάρδη, Βερόνα* και Ζυρίχη είναι διαθέσιμες προς πώληση από τις 3 Νοεμβρίου 2017..

 “Μετά από 6 μήνες επιτυχούς λειτουργίας, είμαστε ενθουσιασμένοι με την εισαγωγή 6 νέων προορισμών στο δίκτυό μας. Παρακολουθούμε συνεχώς το πτητικό μας δίκτυό και αισθανόμαστε ότι αυτοί οι προορισμοί θα είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους Κύπριους ταξιδιώτες, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλουν στην αύξηση των τουριστών που επισκέπτονται την Κύπρο” δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Οι πτήσεις για Αθήνα θα ξεκινήσουν στις 29 Μαρτίου 2018 και για τα άλλα νέα δρομολόγια από τον Μάιο 2018 και μετά. Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Η Cyprus Airways προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευή 23kg, επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. 

Οι τιμές των εισιτηρίων μονής διαδρομής από Κύπρο προς Αθήνα αρχίζουν από €44, Βερόνα* από €71, Πράγα από €76, Μόναχο από €106, Στουτγάρδη από €100 και Ζυρίχη από €105. Οι τιμές αυτές συμπεριλαμβάνουν όλους τους φόρους και επιβαρύνσεις. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.

*Η πώληση εισιτηρίων για Βερόνα θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.