Αρχική Τελευταία Νέα Δάνεισε χρήματα σε φίλους της και μετά…την έστειλαν στο νοσοκομείο

Δάνεισε χρήματα σε φίλους της και μετά…την έστειλαν στο νοσοκομείο

Χειροπέδες φόρεσε η Αστυνομία Πάφου σε δύο πρόσωπα ηλικίας 44 και 31 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε γυναίκα 48 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, η  διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε χθες το πρωί, όταν λήφθηκε ενημέρωση στην Αστυνομία, ότι 48χρονη, κάτοικος Πάφου, είχε μεταφερθεί τραυματισμένη με αιμάτωμα στο αριστερό μάτι, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Όπως ανέφερε η 48χρονη στα μέλη του ΤΑΕ Πάφου, το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου 2022, την επισκέφθηκαν στην οικία της δύο φιλικά της πρόσωπα, ηλικίας 44 και 31 ετών, με σκοπό να δανειστούν από την παραπονούμενη χρηματικό ποσό. Αφού τους έδωσε τα χρήματα και οι δύο φίλοι της έφυγαν από την οικία της, η 48χρονη διαπίστωσε ότι από το πορτοφόλι της έλειπαν περισσότερα χρήματα.

Για την απώλεια των χρημάτων η παραπονούμενη θεώρησε ως ύποπτους τον 44χρονο και την 31χρονη. Για το λόγο αυτό μετέβη στην οικία τους στην Πάφο, όπου τους ζήτησε να επιστρέψουν τα χρήματα. Εκεί, σύμφωνα με όσα ανέφερε η παραπονούμενη, δέχθηκε επίθεση από τον 44χρονο, ο οποίος φέρεται να την κτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο.