Αρχική Τελευταία Νέα Δείτε Βίντεο: Η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης με 4 θύματα στη Λεμεσό...

Δείτε Βίντεο: Η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης με 4 θύματα στη Λεμεσό – Καταγράφεται παραβίαση φαναριού

Συνελήφθη ο 44χρονος οδηγός του διπλοκάμπινου οχήματος

Βίντεο καταγράφει τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης που οδήγησε στο θάνατο τέσσερις συνανθρώπους μας λίγο μετά την έλευση του νέου χρόνου – Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που εξασφάλισε η Cyprus Times και καταγράφει παραβίαση κόκκινου φωτεινού σηματοδότη

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Έχοντας ήδη προχωρήσει στη σύλληψη του οδηγού του διπλοκάμπινου οχήματος που ενεπλάκη στο φοβερό δυστύχημα, τα μέλη της Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζουν με εντατικό ρυθμό τις εξετάσεις σε μια προσπάθεια να καταλήξουν στα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο μοιραίο.

Η τραγική είδηση θανάτου τεσσάρων συνανθρώπων μας, μέλη μίας οικογένειας που ντύθηκε στα μαύρα, προκάλεσε οδύνη στο παγκύπριο.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, το δυστύχημα συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών. Συγκεκριμένα, διπλοκάμπινο όχημα το οποίο είχε βόρεια κατεύθυνση στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με ιδιωτικό όχημα που κινείτο με νότια κατεύθυνση στον ίδιο δρόμο και επιχειρούσε στροφή προς τα δεξιά στην οδό Αγίας Αναστασίας.

Στο βίντεο που εξασφάλισε και δημοσιεύει η Cyprus Times καταγράφεται η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα…