Αρχική Τελευταία Νέα “Δεκάδες έργα ουσίας που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των δημοτών…”

“Δεκάδες έργα ουσίας που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των δημοτών…”

O Δημός Λεμεσού σε ανάρτηση του αναφέρεται στον απολογισμό του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2017 μέχρι το 2023 αλλά και στα δεκάδες έργα που έγιναν στην πόλη μας.

Αναλυτικά:

Δεκάδες έργα ουσίας που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των δημοτών και δημιουργούν προοπτικές πολύπλευρης ανάπτυξης και κοινωνικής προόδου υλοποιηθήκαν τα προηγούμενα χρόνια στη Λεμεσό.

Δόθηκαν βιώσιμες λύσεις σε προβλήματα που ταλάνιζαν τη Λεμεσό για πολλά χρόνια, όπως το αντιπλημμυρικό, η αναζωογόνηση των γειτονιών, η στήριξη των αστέγων συμπολιτών μας, η αναβάθμιση των πολιτιστικών θεσμών και η δημιουργία σύγχρονων αθλητικών υποδομών, ενώ ενισχύθηκε τόσο ποιοτικά, όσο και ποσοτικά το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου.

Παράλληλα άνοιξε ο δρόμος για τη μεταμόρφωση της Λεμεσού σε μια κλιματικά ουδέτερη και ψηφιακή πόλη μέχρι το 2030 μέσα από την υλοποίηση 300 έργων συνολικού κόστους περίπου ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.
Δείτε τον απολογισμό του Δημοτικού Συμβουλίου για την περίοδο 2017 – 2023 όπως παρουσιάστηκε σε διάσκεψη τύπου στις 29.11.2023 : https://bit.ly/3NiMeam