Αρχική Τελευταία Νέα Δεντροφύτευση από την SMT Shipping στο πλαίσιο του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Δεντροφύτευση από την SMT Shipping στο πλαίσιο του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεντροφύτευση που διοργάνωσε ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού σε συνεργασία με το πλατινένιο χορηγό της διοργάνωσης SMT Shipping.

Πέραν των 50 δεντρυλλίων που παραχωρήθηκαν από το Τμήμα Δασών έχουν φυτευτεί την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στο λόφο Πολεμιδιών παρά την Εκκλησία της Παναγιάς της Γλυκιώτισσας στη Λεμεσό. Η δεντροφύτευση υλοποιήθηκε από τους υπαλλήλους της SMT Shipping και του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, στην παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Κλέλιας Βασιλείου.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού έχει θέσει ως στόχο να αποτελέσει την πλέον περιβαλλοντικά υπεύθυνη αθλητική διοργάνωση στην Κύπρο.  Για τον σκοπό αυτό, έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο περιβαλλοντικής διαχείρισης για τις δραστηριότητες του πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον Μαραθώνιο σύμφωνα με τον Αντρέα Σπύρου, Διευθυντή Ανάπτυξης Εργασιών της διοργάνωσης.

«Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, έχει ανάγκη από τη στήριξη επιχειρήσεων για τη διοργάνωση περιβαλλοντικών δράσεων που έχουν στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης και την προστασία του περιβάλλοντος. Ευχαριστούμε θερμά την SMT Shipping που βάζει το λιθαράκι της σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια της διοργάνωσης που προάγει μεταξύ άλλων τον εθελοντισμό» δήλωσε ο κ. Σπύρου.

«Οι πρωτοβουλίες δεντροφύτευσης, ενισχύουν το στόχο της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, τα οφέλη από μια δεντροφύτευση είναι πολλά και σημαντικά. Η φύση δεν έχει ανάγκη να σωθεί από εμάς καθώς έχει τους δικούς της κανόνες. Εμείς θα πρέπει να βοηθήσουμε στην επανεξισορρόπηση της» δήλωσε η κ. Βασιλείου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της στους διοργανωτές του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού και τους εργαζομένους της SMT Shipping για την πρωτοβουλία.

SMT Shipping

Η SMT Shipping (Cyprus) LTD είναι μια εταιρεία πλήρους εξυπηρέτησης υδάτινων μεταφορών και logistics που ειδικεύεται σε φορτία. Εκτός από τα γραφεία τους στη Λεμεσό, η SMT διαθέτει γραφεία στην Γκάνα, τη Γουινέα, την Πολωνία, την Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Από την ίδρυσή της το 1990, η SMT Shipping έχει υιοθετήσει μια μακροπρόθεσμη επενδυτική προσέγγιση, χτίζοντας σχέσεις με πελάτες, επιχειρηματικούς εταίρους και παρόχους υπηρεσιών. Η εταιρεία έχει την τιμή να έχει αυτό το αξιότιμο δίκτυο περιλαμβάνοντας πλέον και την κοινότητα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.

Αντίστροφη μέτρηση για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού μετρά αντίστροφα για να φιλοξενήσει χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου 2023. Επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επιδόσεις. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επωφεληθούν με 20% έκπτωση στους ατομικούς αγώνες μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Εγγραφές μπoρούν να γίνουν διαδικτυακά στο https://www.limassolmarathon.com