Αρχική Τελευταία Νέα Δεύτερη νεκροτομή σήμερα στη σορό της 28χρονης Ουκρανής Λέσιας Μπίκοβα

Δεύτερη νεκροτομή σήμερα στη σορό της 28χρονης Ουκρανής Λέσιας Μπίκοβα

Η νομική υπηρεσία απάντησε θετικά στο αίτημα της υπεράσπισης του 30χρονου ομογενή που έχει συλληφθεί και κρατείται ως ύποπτος για την δολοφονία της 28χρονης.

Την νεκροτομή θα διενεργήσει η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου που μετακάλεσε από την Ελλάδα η νομική υπηρεσία, στην παρουσία του ιατροδικαστή Μάριου Ματσακη, εκ μέρους του υπόπτου, καθώς και οι κυβερνητικοί ιατροδικαστές Δρ Αγγελική Παπεττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου που διενήργησαν την πρώτη νεκροτομή.

Η αστυνομία συνεχίζει την διερεύνηση της υπόθεσης λαμβάνοντας καταθέσεις τόσο από το φιλικό όσο και από το οικογενειακό περιβάλλον του υπόπτου αλλά και της Μπικοβα που βρισκόταν στην Κύπρο από τις αρχές Ιανουαρίου.

Από την πρώτη νεκροτομή στη σορό της 28χρονης προέκυψαν ευρήματα τα οποία υποδηλώνουν ότι ο θάνατός της είναι προϊόν εγκληματικής πράξης.

Τα μέλη της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Πάφου που διερευνούν την υπόθεση αναμένουν πρόσθετα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων αλλά και τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του θύματος και του φερόμενου ως δράστη.

Ερευνούν επίσης κλειστά κυκλώματα για να διαφανεί η πορεία του οχήματος του φερόμενου ως δράστη.