Αρχική Τελευταία Νέα Διεξαγωγή εργασιών στην κεντρική νησίδα του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας στο τμήμα...

Διεξαγωγή εργασιών στην κεντρική νησίδα του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας στο τμήμα Σκαρίνου – Μουτταγιάκας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού του Τμήματος Δημοσίων ΄Εργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι το Σάββατο 28/11/2020, μεταξύ των ωρών 06:00 – 16:00,  στην κεντρική νησίδα του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας στο τμήμα Σκαρίνου – Μουτταγιάκας, θα διεξάγονται εργασίες κοψίματος χόρτων και συλλογής αχρήστων αντικειμένων. 

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του δρόμου στη κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε μήκος 500 μ. περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.